Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APOLLO AC Borsalona
nou Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 55.4
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Bresciano rent richting de bal. Bresciano passt de bal zonder na te denken. Daar is Mirkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Françes rent richting de bal. Françes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Selymes met de inworp. Bresciano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Selymes onderschept slim de pass. Selymes passt de bal zonder na te denken. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Bohălţeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - Borsalona 0:1

43e minuut.
Selymes probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Françes ... Strafschop! Françes krijgt een gele kaart. Mirkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Garriga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - Borsalona 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 59%, Borsalona 41%.
APOLLO AC - Borsalona 0:2

52e minuut.
Yglesias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes met een sublieme pass. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Bohălţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - Borsalona 0:3

87e minuut.
Holca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bresciano geeft de bal voor. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - Borsalona 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 57%, Borsalona 43%.
APOLLO AC - Borsalona 0:4