Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smashers A.C. Milan 1899
NC Tactiek 5311
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Cristea probeert naar een medespeler te passen. Bociański met een sublieme pass. Goyens is nu in balbezit. Goyens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:1

5e minuut.
Nopcea controleert de bal met de borst. Beteringhe is nu in balbezit. Nopcea onderschept slim de pass. Nopcea haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Goyens rent richting de bal. Goyens passt de bal met de wreef. Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Todon trapt de bal weg. Klungelig pakt Vişoianu de bal. Nopcea is nu in balbezit. Goyens is nu in balbezit. Goyens schiet op doel. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Goyens rent richting de bal. Goyens passt de bal in één keer door. Nopcea rent richting de bal. Nopcea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:2

10e minuut.
Frček is nu in balbezit. Frček passt de bal in één keer door. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:3

11e minuut.
Goyens is nu in balbezit. Frček rent richting de bal. Frček passt de bal in één keer door. Nopcea rent richting de bal. Nopcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:4

13e minuut.
Goyens is nu in balbezit. Goyens geeft de bal voor. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea draait met de bal, schiet en ... Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vişoianu geeft de bal voor. Cristea kopt de bal weg. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Goyens rent richting de bal. Goyens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:5

19e minuut.
Hutić met de inworp. Goyens met een sublieme pass. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea haalt uit met een fantastische trap. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:6

21e minuut.
Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea passt de bal zonder na te denken. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens haalt uit met een fantastische trap. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:7

22e minuut.
Daar is Azadvətən, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens passt de bal in één keer door. Nopcea rent richting de bal. Nopcea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frček rent richting de bal. Frček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu geeft de bal voor. Cristea probeert naar een medespeler te passen. Nopcea rent richting de bal. Nopcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:8

25e minuut.
Machináč met een snelle inworp. Hutić probeert naar een medespeler te passen. Frček probeert naar een medespeler te passen. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea draait met de bal, schiet en ... Todon bokst de bal weg. Goyens geeft de bal voor. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea draait met de bal, schiet en ... Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Breij speelt de bal door. Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutić met een sublieme pass. Goyens rent richting de bal. Goyens schiet op doel. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Machináč probeert naar een medespeler te passen. Frček probeert naar een medespeler te passen. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea schiet op doel. Todon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:9

37e minuut.
Frček rent richting de bal. Frček passt de bal met de wreef. Nopcea rent richting de bal. Nopcea schiet op doel. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:10

42e minuut.
Bociański passt de bal in één keer door. Nopcea rent richting de bal. Nopcea passt de bal zonder na te denken. Goyens rent richting de bal. Goyens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hutić neemt de hoekschop. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Vişoianu geeft de bal voor. Cristea kopt de bal weg. Goyens rent richting de bal. Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček draait met de bal, schiet en ... Todon bokst de bal weg.

45e minuut.
Cristea is nu in balbezit. Cristea passt de bal zonder na te denken. Goyens rent richting de bal. Goyens schiet op doel. Beteringhe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 77%, A.C. Milan 1899 23%.
Smashers - A.C. Milan 1899 0:11

46e minuut.
Klungelig pakt Nopcea de bal. Beteringhe rent richting de bal. Nopcea verovert de bal door een tackle van achteren. Goyens is nu in balbezit. Goyens schiet op doel. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Frček heeft problemen om de bal te vangen. Frček passt de bal zonder na te denken. Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Goyens is nu in balbezit. Goyens haalt uit met een fantastische trap. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:12

51e minuut.
Nopcea is nu in balbezit. Nopcea passt de bal zonder na te denken. Goyens is nu in balbezit. Goyens haalt uit met een fantastische trap. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:13

53e minuut.
Frček speelt de bal door. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Goyens rent richting de bal. Goyens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea haalt uit met een fantastische trap. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:14

55e minuut.
Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea met een sublieme pass. Klungelig pakt Goyens de bal. Goyens haalt uit met een fantastische trap. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cristea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bociański de bal. Bociański speelt de bal door. Goyens is nu in balbezit. Goyens draait met de bal, schiet en ... Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:15

60e minuut.
Breij met een sublieme pass. Bociański met een sublieme pass. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:16

63e minuut.
Bociański is nu in balbezit. Bociański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goyens de bal. Goyens schiet op doel. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:17

65e minuut.
Biedermann onderschept slim de pass. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea begaat een overtreding. Cristea krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Frček onderschept slim de pass. Frček speelt de bal door. Goyens is nu in balbezit. Goyens haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Oikonomakis probeert naar een medespeler te passen. Hutić probeert naar een medespeler te passen. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:18

71e minuut.
Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea met een sublieme pass. Nopcea rent richting de bal. Nopcea draait met de bal, schiet en ... Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hutić met de inworp. Goyens probeert naar een medespeler te passen. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea schiet op doel. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:19

77e minuut.
Beteringhe rent richting de bal. Goyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goyens met een sublieme pass. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea draait met de bal, schiet en ... Todon bokst de bal weg. Klungelig pakt Vişoianu de bal. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - A.C. Milan 1899 0:20

83e minuut.
Cristea passt de bal zonder na te denken. Hutić rent richting de bal. Hutić passt de bal zonder na te denken. Goyens is nu in balbezit. Goyens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček geeft een hoge lob. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Beteringhe de bal. Goyens rent richting de bal. Goyens schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hutić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goyens rent richting de bal. Goyens passt de bal zonder na te denken. Nopcea heeft problemen om de bal te vangen. Nopcea draait met de bal, schiet en ... Todon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 77%, A.C. Milan 1899 23%.
Smashers - A.C. Milan 1899 0:20