Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RABIGANII F.C. Corvinul
Dinamo Tactiek 08-B
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.1 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Lord passt de bal met de wreef. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică met een sublieme pass. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Belcea rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord probeert naar een medespeler te passen. Fabbianesi rent richting de bal. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap. Levy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lup onderschept slim de pass. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Śpiewok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śpiewok geeft de bal voor. Levy bokst de bal weg.

41e minuut.
Mata speelt de bal door. Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Belcea krijgt zijn hoofd ertegen. Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C. Corvinul 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RABIGANII 51%, F.C. Corvinul 49%.
RABIGANII - F.C. Corvinul 1:0

46e minuut.
Profire passt de bal zonder na te denken. Fedorca is nu in balbezit. Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea haalt uit met een fantastische trap. Levy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C. Corvinul 2:0

49e minuut.
Lord onderschept slim de pass. Mata onderschept slim de pass. Mata passt de bal met de wreef. Lantaño heeft problemen om de bal te vangen. Lantaño schiet op doel. Levy bokst de bal weg.

50e minuut.
Bęś geeft een hoge lob. Coc is nu in balbezit. Śpiewok onderschept slim de pass. Śpiewok geeft een hoge lob. Belcea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C. Corvinul 3:0

53e minuut.
Profire geeft een lange en hoge pass. Coc kan de bal niet met de borst controleren. Oprică rent richting de bal. Coc rent richting de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Sklenička rent richting de bal. Sklenička met een sublieme pass. Lantaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantaño geeft de bal voor. Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fabbianesi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C. Corvinul 4:0

60e minuut.
Śpiewok speelt de bal door. Fabbianesi rent richting de bal. Amânar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amânar krijgt een gele kaart. Fabbianesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mata neemt de penalty, wat een uithaal! Levy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C. Corvinul 5:0

71e minuut.
Daar is Belcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belcea schiet op doel. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Lup rent richting de bal. Lup passt de bal zonder na te denken. Profire rent richting de bal. Profire schiet op doel. Liturgista werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Zăituc geeft de bal voor. Oprică kopt de bal weg. Kuźniewski heeft problemen om de bal te vangen. Profire rent richting de bal. Profire haalt uit met een fantastische trap. Liturgista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Fedorca is nu in balbezit. Lantaño onderschept slim de pass. Lantaño met een sublieme pass. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea haalt uit met een fantastische trap. Levy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Sklenička met een sublieme pass. Mata probeert naar een medespeler te passen. Lantaño speelt de bal door. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lup kopt de bal weg. Palantzas heeft problemen om de bal te vangen. Oprică is nu in balbezit. Profire is nu in balbezit. Profire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RABIGANII 40%, F.C. Corvinul 60%.
RABIGANII - F.C. Corvinul 5:0