Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RED & WHITE Fulgerul Vașcău
442CLASSIC Tactiek quite normal
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.1 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Moskalewicz geeft de bal voor. Fan kopt de bal weg. Łachacz is nu in balbezit. Fan rent richting de bal. Fan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:1

6e minuut.
Huma rent richting de bal. Pöntinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pöntinen probeert naar een medespeler te passen. Fan rent richting de bal. Fan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Inworp. Tonucci met de inworp. Cremonin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szefliński de bal. Szefliński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Martín del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban geeft een hoge lob. Tonucci is nu in balbezit. Tonucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:2

16e minuut.
Tonucci rent richting de bal. Cremonin met een sublieme pass. Szefliński speelt de bal door. Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallée haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cremonin kan de bal niet met de borst controleren. Cremonin probeert naar een medespeler te passen. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński schiet op doel. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Fan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tonucci de bal. Tonucci speelt de bal door. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński schiet op doel. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ledoux heeft problemen om de bal te vangen. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Tonucci kopt de bal weg. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:3

34e minuut.
Vornicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cremonin speelt de bal door. Tonucci is nu in balbezit. Tonucci geeft de bal voor. Szefliński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:4

42e minuut.
Diéguez geeft een hoge lob. Huma kopt de bal weg. Klungelig pakt Pöntinen de bal. Cichy rent richting de bal. Cichy draait met de bal, schiet en ... Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cremonin verovert de bal door een tackle van achteren. Tonucci rent richting de bal. Tonucci speelt de bal door. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 55%, Fulgerul Vașcău 45%.
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:4

46e minuut.
Tonucci kopt de bal weg. Cremonin is nu in balbezit. Cremonin passt de bal in één keer door. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:5

49e minuut.
Vornicu passt de bal zonder na te denken. Vallée is nu in balbezit. Fan rent richting de bal. Fan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:6

52e minuut.
Tianzhu rent richting de bal. Vallée onderschept slim de pass. Vallée probeert naar een medespeler te passen. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Cremonin verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonin probeert naar een medespeler te passen. Tonucci rent richting de bal. Tonucci geeft een hoge lob. Fan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Doeltrap. Ledoux trapt de bal weg. Cremonin kopt de bal weg. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tonucci is nu in balbezit. Tonucci passt de bal zonder na te denken. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński draait met de bal, schiet en ... Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:7

74e minuut.
Cremonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonin passt de bal zonder na te denken. Szczur rent richting de bal. Szefliński onderschept slim de pass. Szefliński schiet op doel. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:8

87e minuut.
Tonucci is nu in balbezit. Daar is Tonucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonucci geeft een lange en hoge pass. Fan rent richting de bal. Fan haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tonucci kopt de bal weg. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 65%, Fulgerul Vașcău 35%.
DINAMO RED & WHITE - Fulgerul Vașcău 0:9