Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
temptations STEAUA `86
yep Tactiek New 433
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 55.7
matig Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Fizedean met een sublieme pass. Sartorius is nu in balbezit. Sartorius passt de bal zonder na te denken. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Saralegui is nu in balbezit. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap. Torregiani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Sartorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorius speelt de bal door. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:1

8e minuut.
Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder onderschept slim de pass. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Abu-Abdel speelt de bal door. Pailamilla rent richting de bal. Met opzet legt Dabbagno zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dabbagno naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Pailamilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sartorius met een snel genomen vrije trap. Daar is Pailamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fizedean is nu in balbezit. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder onderschept slim de pass. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla draait met de bal, schiet en ... Torregiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:2

22e minuut.
Büki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guillaume komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Abu-Abdel onderschept slim de pass. Abu-Abdel probeert naar een medespeler te passen. Sartorius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pailamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pailamilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Rożek geeft de bal voor. Inworp. Sartorius met een snelle inworp. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:3

33e minuut.
Subotin heeft problemen om de bal te vangen. Subotin met een sublieme pass. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui draait met de bal, schiet en ... Torregiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:4

35e minuut.
Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla geeft de bal voor. Daar is Saralegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saralegui draait met de bal, schiet en ... Torregiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:5

37e minuut.
Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder passt de bal met de wreef. Sartorius probeert naar een medespeler te passen. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Sartorius passt de bal zonder na te denken. Karaivanov speelt de bal door. Saralegui is nu in balbezit. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. Torregiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:6

43e minuut.
Sartorius speelt de bal door. Pailamilla is nu in balbezit. Moder is nu in balbezit. Saralegui rent richting de bal. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. Torregiani bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Saralegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Dương rent richting de bal. Saralegui onderschept slim de pass. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. Iaşcenco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 70%, STEAUA `86 30%.
temptations - STEAUA `86 0:6

48e minuut.
Chapega geeft een hoge lob. De Meo kopt de bal weg. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla schiet op doel. Torregiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:7

49e minuut.
Guillaume speelt de bal door. Daar is Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esparta met een sublieme pass. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Saralegui heeft problemen om de bal te vangen. Nam Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui verovert de bal door een tackle van achteren. Saralegui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rożek onderschept slim de pass. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder passt de bal met de wreef. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:8

56e minuut.
Sartorius is nu in balbezit. Sartorius passt de bal zonder na te denken. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:9

57e minuut.
Pinho is nu in balbezit. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder passt de bal met de wreef. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla haalt uit met een fantastische trap. Torregiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sartorius rent richting de bal. Sartorius passt de bal met de wreef. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov met een sublieme pass. Moder rent richting de bal. Saralegui is nu in balbezit. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nam Dương geeft een lange en hoge pass. Zioło heeft problemen om de bal te vangen. Zioło speelt de bal door. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap. Torregiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Saralegui verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean rent richting de bal. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. Torregiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pailamilla geeft een lange en hoge pass. Moder springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fizedean passt de bal met de wreef. Karaivanov met een sublieme pass. Saralegui rent richting de bal. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. Torregiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:10

83e minuut.
Klungelig pakt Pailamilla de bal. Sartorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorius probeert naar een medespeler te passen. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - STEAUA `86 0:11

86e minuut.
Daar is Esparta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esparta kopt de bal weg. Sartorius speelt de bal door. Klungelig pakt Pailamilla de bal. Pailamilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karaivanov met een snelle inworp. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Sartorius is nu in balbezit. Sartorius haalt uit met een fantastische trap. Torregiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla schiet op doel. Torregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 74%, STEAUA `86 26%.
temptations - STEAUA `86 0:11