Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dumi ARSENAL CITY
541-442 1.2 Tactiek tct
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 31
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 64.1
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Frączek geeft een hoge lob. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan geeft een hoge lob. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand draait met de bal, schiet en ... Üzülmez bokst de bal weg.

5e minuut.
Frączek kopt de bal weg. Lemarchand rent richting de bal. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - ARSENAL CITY 0:1

9e minuut.
Peixoto geeft een lange en hoge pass. Lemarchand kopt de bal weg. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - ARSENAL CITY 0:2

10e minuut.
Breslin met een sublieme pass. Rozmyślak heeft problemen om de bal te vangen. Dzik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dzik krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera geeft een lange en hoge pass. Lemarchand kopt de bal weg. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk schiet op doel. Üzülmez bokst de bal weg.

21e minuut.
Breslin passt de bal zonder na te denken. Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Turfov ... Strafschop! Rozmyślak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zülfüqarlı zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Linowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pilarczyk geeft de bal voor. Frączek is nu in balbezit. Lemarchand verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarchand draait met de bal, schiet en ... Üzülmez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - ARSENAL CITY 0:3

31e minuut.
Lemarchand kopt de bal weg. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Lemarchand rent richting de bal. Lemarchand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Lemarchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üzülmez met een sublieme pass. Dzik kopt de bal weg. Şeitan rent richting de bal. Şeitan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - ARSENAL CITY 0:4

34e minuut.
Ribas is nu in balbezit. Lemarchand verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarchand probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzik rent richting de bal. Dzik geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lemarchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemarchand passt de bal met de wreef. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel. Üzülmez bokst de bal weg.

42e minuut.
Peixoto met de inworp. Dzik probeert naar een medespeler te passen. Ribas rent richting de bal. Pilarczyk onderschept slim de pass. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera onderschept slim de pass. Dzik geeft een hoge lob. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Purović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Paal! Üzülmez bokst de bal weg. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - ARSENAL CITY 0:5

45e minuut.
Manfugaz komt het veld opgelopen. Stolojan komt het veld opgelopen. Pikhur komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dumi 63%, ARSENAL CITY 37%.
Dumi - ARSENAL CITY 0:5

47e minuut.
Turfov passt de bal zonder na te denken. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft de bal voor. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Breslin heeft problemen om de bal te vangen. Dzik rent richting de bal. Ozimkowski begaat een overtreding. Ozimkowski krijgt een gele kaart. Dzik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lemarchand springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pikhur rent richting de bal. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk passt de bal in één keer door. Lemarchand is nu in balbezit. Lemarchand haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pilarczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto passt de bal in één keer door. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Narenti controleert de bal met de borst. Şeitan geeft een hoge lob. Pilarczyk is nu in balbezit. Pikhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - ARSENAL CITY 0:6

63e minuut.
Dzik geeft een hoge lob. Stolojan kopt de bal weg. Klungelig pakt Huuhtanen de bal. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Rozmyślak geeft een hoge lob. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zülfüqarlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zülfüqarlı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - ARSENAL CITY 1:6

70e minuut.
Şeitan geeft een hoge lob. Pikhur kopt de bal weg. Peixoto speelt de bal door. Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Üzülmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lemarchand onderschept slim de pass. Lemarchand speelt de bal door. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - ARSENAL CITY 1:7

74e minuut.
Şeitan kan de bal niet met de borst controleren. Şeitan geeft een hoge lob. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand draait met de bal, schiet en ... Üzülmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - ARSENAL CITY 1:8

80e minuut.
Dzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lemarchand kopt de bal weg. Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lemarchand passt de bal met de wreef. Pilarczyk is nu in balbezit. Pikhur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Dzik komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Huuhtanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Narenti is nu in balbezit. Pilarczyk onderschept slim de pass. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dumi 70%, ARSENAL CITY 30%.
Dumi - ARSENAL CITY 1:8