Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Acicul FC Minune
atac Tactiek Amical
46% Balbezit 54%
4% Spel op eigen helft 96%
74 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 29.3
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Duindam rent richting de bal. Duindam draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 1:0

2e minuut.
Duindam verovert de bal door een tackle van achteren. Duindam passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 2:0

4e minuut.
Kończak onderschept slim de pass. Duindam heeft problemen om de bal te vangen. Kończak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 3:0

6e minuut.
Peplow is nu in balbezit. Peplow geeft de bal voor. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski passt de bal in één keer door. Teodorovici geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kończak rent richting de bal. Kończak passt de bal in één keer door. Duindam is nu in balbezit. Duindam draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pardo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 4:0

8e minuut.
Startsev met een snelle inworp. Duindam is nu in balbezit. Duindam met een sublieme pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Caraiman trapt de bal weg van het doel. Kończak kopt de bal weg. Pardo met een sublieme pass. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 5:0

10e minuut.
Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Flórez speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 6:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Startsev met de inworp. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończak is nu in balbezit. Kończak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kończak onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kończak de bal. Kończak met een sublieme pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 7:0

14e minuut.
Kończak rent richting de bal. Kończak passt de bal met de wreef. Pardo met een sublieme pass. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici speelt de bal door. Duindam is nu in balbezit. Duindam schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 8:0

16e minuut.
Startsev met een snelle inworp. Duindam kan de bal niet met de borst controleren. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Startsev passt de bal zonder na te denken. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo passt de bal in één keer door. Duindam rent richting de bal. Duindam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 9:0

19e minuut.
Doeltrap. Caraiman met een harde bal richting middenveld. Kończak kopt de bal weg. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 10:0

21e minuut.
Anghelinii passt de bal in één keer door. Daar is Kafarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duindam speelt de bal door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Duindam kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Duindam heeft problemen om de bal te vangen. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pardo speelt de bal door. Teodorovici controleert de bal met de borst. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 11:0

24e minuut.
Duindam passt de bal met de wreef. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo speelt de bal door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 12:0

25e minuut.
Oriani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Startsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 13:0

26e minuut.
Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam onderschept slim de pass. Duindam probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 14:0

27e minuut.
Startsev met de inworp. Duindam probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 15:0

29e minuut.
Startsev met een sublieme pass. Flórez probeert naar een medespeler te passen. Duindam rent richting de bal. Duindam draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 16:0

31e minuut.
Startsev met een snelle inworp. Kończak is nu in balbezit. Kończak passt de bal met de wreef. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Duindam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 17:0

33e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Yener probeert naar een medespeler te passen. Borowy heeft problemen om de bal te vangen. Startsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Startsev geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Teodorovici kan de bal niet met de borst controleren. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 18:0

34e minuut.
Rădulescu trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Startsev met een snelle inworp. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 19:0

36e minuut.
Yener is nu in balbezit. Yener passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borowy de bal. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 20:0

37e minuut.
Startsev passt de bal met de wreef. Pardo is nu in balbezit. Pardo met een sublieme pass. Klungelig pakt Duindam de bal. Duindam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kafarski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Startsev met een snelle inworp. Duindam is nu in balbezit. Duindam schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 21:0

39e minuut.
Kafarski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Startsev met een snelle inworp. Duindam rent richting de bal. Duindam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 22:0

41e minuut.
Peplow geeft de bal voor. Daar is Kończak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kończak speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg. Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Kończak rent richting de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 4%, FC Minune 96%.
F.C. Acicul - FC Minune 23:0

47e minuut.
Kończak is nu in balbezit. Kończak geeft een hoge lob. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 24:0

48e minuut.
Borowy rent richting de bal. Borowy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Inguanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Paal!

49e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski speelt de bal door. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kończak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam passt de bal in één keer door. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 25:0

51e minuut.
Startsev met de inworp. Duindam rent richting de bal. Duindam probeert naar een medespeler te passen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 26:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Startsev met de inworp. Rădulescu rent richting de bal. Kończak is nu in balbezit. Kończak schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 27:0

53e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Duindam onderschept slim de pass. Duindam probeert naar een medespeler te passen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici met een sublieme pass. Pardo speelt de bal door. Duindam is nu in balbezit. Duindam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 28:0

55e minuut.
Duindam rent richting de bal. Duindam speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 29:0

57e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo met een sublieme pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 30:0

58e minuut.
Kafarski speelt de bal door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo passt de bal in één keer door. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 31:0

59e minuut.
Duindam passt de bal met de wreef. Pardo met een sublieme pass. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici schiet op doel. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kończak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duindam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo is nu in balbezit. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 32:0

62e minuut.
Duindam verovert de bal door een tackle van achteren. Duindam met een sublieme pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 33:0

63e minuut.
Duindam passt de bal in één keer door. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo speelt de bal door. Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duindam rent richting de bal. Duindam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 34:0

66e minuut.
Kończak passt de bal zonder na te denken. Pardo rent richting de bal. Teodorovici speelt de bal door. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Caraiman trapt de bal weg van het doel. Pardo kopt de bal weg. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rădulescu passt de bal zonder na te denken. Ðogo met een sublieme pass. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak geeft een hoge lob. Teodorovici kopt de bal weg. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Inworp. Startsev met een snelle inworp. Duindam probeert naar een medespeler te passen. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Pardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Doeltrap. Caraiman trapt de bal weg van het doel. Kończak met een sublieme pass. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 35:0

73e minuut.
Startsev kopt de bal weg. Duindam met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 36:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Startsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam onderschept slim de pass. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Startsev speelt de bal door. Daszkowski probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Flórez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pardo de bal. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Duindam verovert de bal door een tackle van achteren. Duindam met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 37:0

86e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Startsev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duindam heeft problemen om de bal te vangen. Duindam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 38:0

88e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Kończak verovert de bal door een tackle van achteren. Kończak passt de bal zonder na te denken. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Minune 39:0

90e minuut.
Kończak is nu in balbezit. Kończak passt de bal zonder na te denken. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 5%, FC Minune 95%.
F.C. Acicul - FC Minune 39:0