Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Sport & Fun FCWill
442 1.extrema Tactiek slab
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 57.4
zwak Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Moskała met een sublieme pass. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha onderschept slim de pass. Saldanha geeft een hoge lob. Silvrants maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Guanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanes passt de bal in één keer door. Lantz speelt de bal door. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Saldanha passt de bal zonder na te denken. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal met de wreef. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:1

17e minuut.
Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk passt de bal met de wreef. Lantz speelt de bal door. Daar is Silvrants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvrants haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Saldanha rent richting de bal. Novák bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha probeert naar een medespeler te passen. Hermaniuk speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz speelt de bal door. Silvrants heeft problemen om de bal te vangen. Silvrants draait met de bal, schiet en ... Mateescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:2

21e minuut.
Saldanha passt de bal in één keer door. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants passt de bal in één keer door. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha schiet op doel. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Saldanha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nowacki komt het veld opgelopen. Guanes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Silvrants kopt de bal weg. Nowacki rent richting de bal. Silvrants rent richting de bal. Silvrants schiet op doel. Mateescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Potroviţa de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Skobelev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lantz met een snelle inworp. Hermaniuk geeft een hoge lob. Nowacki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:3

34e minuut.
Lantz rent richting de bal. Lantz heeft problemen om de bal te vangen. Lantz passt de bal met de wreef. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants schiet op doel. Mateescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cocia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lantz met de inworp. Hermaniuk geeft een hoge lob. Potroviţa controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Silaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. Skobelev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:4

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clements komt het veld opgelopen. Frančák komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sport & Fun 82%, FCWill 18%.
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:4

46e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Frančák speelt de bal door. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:5

53e minuut.
Şofrone probeert naar een medespeler te passen. Novák is nu in balbezit. Nowacki onderschept slim de pass. Nowacki geeft de bal voor. Silvrants springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:6

55e minuut.
Daar is Potroviţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowacki verovert de bal door een tackle van achteren. Nowacki speelt de bal door. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Szurowski geeft de bal voor. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz speelt de bal door. Klungelig pakt Silvrants de bal. Silvrants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Frančák is nu in balbezit. Skobelev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frančák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silvrants legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mateescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:7

65e minuut.
Şofrone heeft problemen om de bal te vangen. Şofrone probeert naar een medespeler te passen. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:8

68e minuut.
Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz geeft een hoge lob. Cocia is nu in balbezit. Silvrants onderschept slim de pass. Silvrants schiet op doel. Mateescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Silaghi met een snelle inworp. Frančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančák passt de bal met de wreef. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Silaghi neemt de hoekschop. Cocia onderschept slim de pass. Lantz rent richting de bal. Lantz geeft een hoge lob. Silvrants maakt een snoekduik en kopt de bal. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lantz zal de hoekschop nemen. Silvrants krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cocia geeft een hoge lob. Şofrone kopt de bal weg. Guanes probeert naar een medespeler te passen. Nowacki rent richting de bal. Nowacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Skobelev geeft de bal voor. Lantz kopt de bal weg. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Silvrants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvrants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sport & Fun 78%, FCWill 22%.
F.C. Sport & Fun - FCWill 0:8