Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CRISTIAN fc.grajdana
SEBI Tactiek 4-4-2(3)
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Kljaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kljaković speelt de bal door. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier draait met de bal, schiet en ... Românaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - fc.grajdana 0:1

5e minuut.
Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quintelier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Văcaru geeft een hoge lob. Acıbadem neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - fc.grajdana 0:2

6e minuut.
Lemnaru heeft problemen om de bal te vangen. Lemnaru passt de bal met de wreef. Pantea rent richting de bal. Pantea geeft de bal voor. Quintelier maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
Kljaković rent richting de bal. Kljaković probeert naar een medespeler te passen. Perliński is nu in balbezit. Perliński geeft een lange en hoge pass. Quintelier krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Kljaković met de inworp. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem geeft de bal voor. Perliński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kljaković met een sublieme pass. Daar is Acıbadem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıbadem speelt de bal door. Perliński heeft problemen om de bal te vangen. Perliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Bartkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartkowski geeft een lange en hoge pass. Pantea speelt de bal door. Perliński rent richting de bal. Perliński schiet op doel. Românaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bruderek verovert de bal door een tackle van achteren. Bruderek geeft een lange en hoge pass. Daar is Cuzuban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perliński is nu in balbezit. Perliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kljaković rent richting de bal. Kljaković geeft de bal voor. Klungelig pakt Thái Duy de bal. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bartkowski onderschept slim de pass. Kljaković rent richting de bal. Kljaković met een sublieme pass. Quintelier rent richting de bal. Quintelier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kljaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljaković speelt de bal door. Perliński rent richting de bal. Quintelier is nu in balbezit. Quintelier schiet op doel. Românaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Văcaru heeft problemen om de bal te vangen. Românaş bokst de bal weg.

42e minuut.
Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Quintelier is nu in balbezit. Perliński is nu in balbezit. Perliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 75%, fc.grajdana 25%.
FC CRISTIAN - fc.grajdana 0:2

46e minuut.
Dreesen is nu in balbezit. Bartkowski is nu in balbezit. Bartkowski passt de bal met de wreef. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński haalt uit met een fantastische trap. Românaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - fc.grajdana 0:3

47e minuut.
Perliński onderschept slim de pass. Quintelier rent richting de bal. Quintelier passt de bal met de wreef. Perliński is nu in balbezit. Perliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Perliński schiet op doel. Maleńczuk kopt de bal weg. Acıbadem met een sublieme pass. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - fc.grajdana 0:4

69e minuut.
Văcaru probeert naar een medespeler te passen. Pantea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quintelier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Stănăşilă geeft een lange en hoge pass. Cuzuban heeft problemen om de bal te vangen. Acıbadem speelt de bal door. Quintelier is nu in balbezit. Quintelier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Paovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowski onderschept slim de pass. Bartkowski geeft een lange en hoge pass. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Acıbadem probeert naar een medespeler te passen. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Quintelier is nu in balbezit. Quintelier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - fc.grajdana 0:5

88e minuut.
Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Kljaković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paovica. Paovica krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Perliński kopt de bal weg. Quintelier rent richting de bal. Quintelier controleert de bal met de borst. Quintelier schiet op doel. Românaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - fc.grajdana 0:6

90e minuut.
Quintelier passt de bal zonder na te denken. Bruderek heeft problemen om de bal te vangen. Bruderek geeft een hoge lob. Perliński probeert de bal met de borst te controleren. Perliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 87%, fc.grajdana 13%.
FC CRISTIAN - fc.grajdana 0:6