Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoristii I.S.B. steagu rosu brasov
tactica Tactiek boby3
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 68.8
zeer goed Schieten briljant
solide Passen formidabel
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Klepka geeft de bal voor. Revheim heeft problemen om de bal te vangen. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. Jaso probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - steagu rosu brasov 0:1

5e minuut.
Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz onderschept slim de pass. Daar is Hiçyorulmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Klepka kopt de bal weg. Dafinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lubik passt de bal in één keer door. Kupcik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seniw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seniw geeft een hoge lob. Minciună krijgt zijn hoofd ertegen. Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lubik is nu in balbezit. Lubik geeft een hoge lob. Minciună rent richting de bal. Minciună draait met de bal, schiet en ... Jaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - steagu rosu brasov 0:2

12e minuut.
Kakuja heeft problemen om de bal te vangen. Collange onderschept slim de pass. Öngen geeft een hoge lob. Chang springt en kopt de bal. Dafinescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

13e minuut.
Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw geeft een lange en hoge pass. Minciună kopt de bal weg. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel. Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Revheim rent richting de bal. Oprea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprea krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lubik onderschept slim de pass. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepka met een sublieme pass. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Seniw geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Revheim de bal. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... Jaso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - steagu rosu brasov 0:3

21e minuut.
Bakurdzhiev passt de bal zonder na te denken. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen verovert de bal door een tackle van achteren. Öngen speelt de bal door. Chang is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Seniw rent richting de bal. Seniw geeft een hoge lob. Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună onderschept slim de pass. Minciună draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Revheim probeert naar een medespeler te passen. Yonkov rent richting de bal. Chillan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yonkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moder zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jaso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kupcik geeft een lange en hoge pass. Moder kopt de bal weg. Klungelig pakt Bakurdzhiev de bal. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună probeert naar een medespeler te passen. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft de bal voor. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - steagu rosu brasov 0:4

37e minuut.
Kakuja kopt de bal weg. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klepka. Chang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santibáñez wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 49%, steagu rosu brasov 51%.
Tractoristii I.S.B. - steagu rosu brasov 0:4

50e minuut.
Tilkowski kopt de bal weg. Oprea is nu in balbezit. Plop legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oprea raakt geblesseerd tijdens het duel. Moder neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - steagu rosu brasov 0:5

51e minuut.
Kupcik rent richting de bal. Kupcik passt de bal zonder na te denken. Lubik geeft een lange en hoge pass. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hiçyorulmaz passt de bal in één keer door. Kakuja is nu in balbezit. Kakuja speelt de bal door. Chang is nu in balbezit. Chang schiet op doel. Dafinescu bokst de bal weg.

62e minuut.
Yonkov speelt de bal door. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tilkowski krijgt een gele kaart. Minciună is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ielpo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Santibáñez speelt de bal door. Klungelig pakt Öngen de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lubik. Lubik krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Klepka rent richting de bal. Klepka passt de bal in één keer door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ielpo kopt de bal weg. Moder is nu in balbezit. Bakurdzhiev is nu in balbezit. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder draait met de bal, schiet en ... Jaso bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerbelloni onderschept slim de pass. Zerbelloni geeft de bal voor. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - steagu rosu brasov 0:6

77e minuut.
Kupcik passt de bal met de wreef. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea passt de bal in één keer door. Moder is nu in balbezit. Moder schiet op doel. Jaso bokst de bal weg. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo schiet op doel. Tilkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zerbelloni met een sublieme pass. Moder speelt de bal door. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Jaso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - steagu rosu brasov 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 53%, steagu rosu brasov 47%.
Tractoristii I.S.B. - steagu rosu brasov 0:7