Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Targu Mures AWESOME!
nou Tactiek holograf
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten outstanding
good Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Mărcuş rent richting de bal. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş verovert de bal door een tackle van achteren. Fausto is nu in balbezit. Fausto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Muntean kopt de bal weg. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto onderschept slim de pass. Fausto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Baltaş trapt de bal weg van het doel. Răscanu kopt de bal weg. Olaru geeft een lange en hoge pass. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ... Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Korkiakoski onderschept slim de pass. Korkiakoski passt de bal met de wreef. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Răscanu speelt de bal door. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru passt de bal in één keer door. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - AWESOME! 0:1

21e minuut.
Răscanu geeft de bal voor. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru passt de bal in één keer door. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Świerczewski trapt de bal weg. Klungelig pakt Hariton de bal. Muntean met een sublieme pass. Fausto rent richting de bal. Fausto draait met de bal, schiet en ... Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Prelević speelt de bal door. Olaru is nu in balbezit. Olaru passt de bal zonder na te denken. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Korkiakoski onderschept slim de pass. Korkiakoski probeert naar een medespeler te passen. Muntean geeft een lange en hoge pass. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hariton de bal. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Segura geeft een hoge lob. Inworp. Olaru met een snelle inworp. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 68%, AWESOME! 32%.
FC Targu Mures - AWESOME! 0:1

48e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Muntean verovert de bal door een tackle van achteren. Muntean speelt de bal door. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ... Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto is nu in balbezit. Fausto schiet op doel. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Răscanu rent richting de bal. Răscanu passt de bal met de wreef. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cioropina rent richting de bal. Korkiakoski onderschept slim de pass. Korkiakoski geeft een lange en hoge pass. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel. Baltaş bokst de bal weg.

56e minuut.
Muntean kopt de bal weg. Fausto heeft problemen om de bal te vangen. Fausto passt de bal zonder na te denken. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Olaru probeert naar een medespeler te passen. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ivitz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - AWESOME! 0:2

73e minuut.
Świerczewski trapt de bal weg. Prelević kopt de bal weg. Klungelig pakt Banu de bal. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Muntean rent richting de bal. Fausto is nu in balbezit. Fausto geeft de bal voor. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olaru neemt de hoekschop. Mărcuş springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fausto geeft een lange en hoge pass. Kamen geeft de bal voor. Muntean kopt de bal weg. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Segura geeft de bal voor. Inworp. Olaru met een snelle inworp. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Fausto springt en kopt de bal. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - AWESOME! 0:3

85e minuut.
Banu onderschept slim de pass. Banu probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru is nu in balbezit. Olaru haalt uit met een fantastische trap. Baltaş bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 56%, AWESOME! 44%.
FC Targu Mures - AWESOME! 0:3