Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov Arsenal Iasi
Dragnea Tactiek L442
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 57.9
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Huegún passt de bal met de wreef. Jilozinho rent richting de bal. Arslansoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ bokst de bal weg.

6e minuut.
Balajti passt de bal zonder na te denken. Daar is Jilozinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Huegún speelt de bal door. Jilozinho speelt de bal door. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Webb passt de bal zonder na te denken. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes geeft de bal voor. Scamă rent richting de bal. Scamă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Czapla bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapla probeert naar een medespeler te passen. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft een lange en hoge pass. Daar is Kristić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivăţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Doeltrap. Crivăţ met een harde bal richting middenveld. Huegún kopt de bal weg. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Arsenal Iasi 0:1

31e minuut.
Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał passt de bal in één keer door. Mojzes is nu in balbezit. Jilozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Crivăţ bokst de bal weg.

34e minuut.
da Alegria draait met de bal, schiet en ... Mojzes geeft een lange en hoge pass. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă geeft een hoge lob. Horsley maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzakatan bokst de bal weg.

36e minuut.
da Alegria is nu in balbezit. da Alegria passt de bal met de wreef. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Arsenal Iasi 0:2

39e minuut.
Jilozinho is nu in balbezit. Kristić verovert de bal door een tackle van achteren. Kristić geeft een lange en hoge pass. Scamă rent richting de bal. Scamă haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Podlužný passt de bal zonder na te denken. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał probeert naar een medespeler te passen. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
da Alegria rent richting de bal. Sırdaş geeft een lange en hoge pass. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Crivăţ trapt de bal weg. Angarone kopt de bal weg. Klungelig pakt Kristić de bal. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 60%, Arsenal Iasi 40%.
F.C.U Bascov - Arsenal Iasi 0:2

50e minuut.
Angarone met een snelle inworp. Podlužný geeft de bal voor. Bregović kopt de bal weg. Klungelig pakt da Alegria de bal. da Alegria draait met de bal, schiet en ... Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Podlužný geeft een lange en hoge pass. Angarone heeft problemen om de bal te vangen. Angarone speelt de bal door. da Alegria heeft problemen om de bal te vangen. da Alegria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Arsenal Iasi 0:3

55e minuut.
Podlužný bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlužný passt de bal in één keer door. Bregović is nu in balbezit. Bregović geeft de bal voor. da Alegria maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jilozinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sabou komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducioiu komt het veld opgelopen. Valerie komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Webb rent richting de bal. Balajti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Webb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koźbiał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scamă springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Dunn passt de bal met de wreef. Scamă rent richting de bal. Morais is nu in balbezit. Scamă onderschept slim de pass. Scamă schiet op doel. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
da Alegria met een sublieme pass. Sabou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sırdaş. Sabou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Răducioiu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bregović geeft een hoge lob. Angarone kopt de bal weg. Kristić rent richting de bal. Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou draait met de bal, schiet en ... Crivăţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arslansoyu geeft de bal voor. Angarone is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kristić. Angarone wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Angarone kan niet meer verder spelen. Nowik komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Morais passt de bal met de wreef. Bregović speelt de bal door. da Alegria is nu in balbezit. da Alegria draait met de bal, schiet en ... Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Arsenal Iasi 0:4

83e minuut.
Horsley passt de bal in één keer door. Feldtstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabou. Sabou krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Podlužný probeert naar een medespeler te passen. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović speelt de bal door. Sabou rent richting de bal. Sabou schiet op doel. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Arsenal Iasi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 67%, Arsenal Iasi 33%.
F.C.U Bascov - Arsenal Iasi 0:5