Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obositii Jupanii Brasovului
4m Tactiek dddd
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 56
goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Klungelig pakt Vandereet de bal. de Rooij is nu in balbezit. Vandereet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandereet krijgt een gele kaart. de Rooij raakt geblesseerd tijdens het duel. Firea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marchiori springt en kopt de bal. Jałbrzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Pozas speelt de bal door. Marenholcas rent richting de bal. Marenholcas passt de bal zonder na te denken. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Jałbrzyk bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Jałbrzyk met een sublieme pass. Millán kopt de bal weg. Klungelig pakt Maier de bal. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet geeft een hoge lob. Paal! Filipovič bokst de bal weg. Welcker bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Obositii - Jupanii Brasovului 1:0

17e minuut.
Firea probeert naar een medespeler te passen. Trąbaczewski speelt de bal door. Firea is nu in balbezit. Firea geeft een hoge lob. Marchiori springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Welcker verovert de bal door een tackle van achteren. Welcker probeert naar een medespeler te passen. Marenholcas met een sublieme pass. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Jałbrzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Inworp. Ursino met een snelle inworp. Firea kan de bal niet met de borst controleren. Firea geeft een hoge lob. Marchiori krijgt zijn hoofd ertegen. Jałbrzyk bokst de bal weg.

23e minuut.
Marchiori is nu in balbezit. Badem begaat een overtreding. Marchiori raakt geblesseerd tijdens het duel. Firea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marchiori springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Filipovič met een sublieme pass. Marchiori rent richting de bal. Pozas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pozas krijgt een gele kaart. Marchiori raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Domlátil rent richting de bal. Domlátil passt de bal in één keer door. Vandereet geeft een hoge lob. Millán is nu in balbezit. Millán haalt uit met een fantastische trap. Filipovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Millán rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Trąbaczewski passt de bal in één keer door. de Rooij is nu in balbezit. de Rooij passt de bal in één keer door. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obositii 62%, Jupanii Brasovului 38%.
Obositii - Jupanii Brasovului 1:0

46e minuut.
Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski passt de bal zonder na te denken. Firea probeert naar een medespeler te passen. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bubitz kopt de bal weg. Daar is Pozas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firea speelt de bal door. Daar is Marchiori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchiori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Trąbaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski passt de bal in één keer door. de Rooij probeert naar een medespeler te passen. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Trąbaczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Firea de bal. Firea probeert naar een medespeler te passen. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. Jałbrzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Dirvanauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirvanauskas geeft een lange en hoge pass. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap. Filipovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obositii - Jupanii Brasovului 2:0

55e minuut.
Badem geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maier de bal. Pulpescu rent richting de bal. Domlátil bereikt de bal nog maar net als eerste. Domlátil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marenholcas met de inworp. de Rooij geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Marchiori springt en kopt de bal. Jałbrzyk probeert naar een medespeler te passen. Firea speelt de bal door. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. Jałbrzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartmann komt het veld opgelopen. Born komt het veld opgelopen. Melo de Lima komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Trąbaczewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Firea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firea probeert naar een medespeler te passen. Marchiori rent richting de bal. Marchiori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Domlátil bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Trąbaczewski passt de bal zonder na te denken. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ursino met een sublieme pass. Marenholcas is nu in balbezit. Marenholcas passt de bal zonder na te denken. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori haalt uit met een fantastische trap. Jałbrzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Renderos Iraheta passt de bal in één keer door. Born met een sublieme pass. Marenholcas met een sublieme pass. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori haalt uit met een fantastische trap. Jałbrzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obositii 75%, Jupanii Brasovului 25%.
Obositii - Jupanii Brasovului 2:0