Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turbo Kent Scouts EIELCC
black widow Tactiek 433
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 19
46.1 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten very good
good Passen excellent
good Verdedigen very good


4e minuut.
Nieveld rent richting de bal. Palhinhas onderschept slim de pass. Palhinhas geeft de bal voor. Ustić is nu in balbezit. Ustić haalt uit met een fantastische trap. Velescu bokst de bal weg.

12e minuut.
Sayenn kopt de bal weg. Sztanga is nu in balbezit. Sztanga geeft een hoge lob. Blunschi rent richting de bal. Blunschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pedrosa geeft de bal voor. Inworp. Funar met een snelle inworp. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft de bal voor. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Sayenn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprescu met een snelle inworp. Duczek is nu in balbezit. Duczek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Funar speelt de bal door. Blunschi rent richting de bal. Pedrosa rent richting de bal. Blunschi onderschept slim de pass. Blunschi schiet op doel. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ślepowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Kent Scouts - EIELCC 0:1

39e minuut.
Radziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal met de wreef. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru draait met de bal, schiet en ... Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Kent Scouts 56%, EIELCC 44%.
Turbo Kent Scouts - EIELCC 0:1

46e minuut.
Ustić passt de bal met de wreef. Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duczek krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz geeft de bal voor. Blunschi is nu in balbezit. Blunschi schiet op doel. Velescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru haalt uit met een fantastische trap. Velescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sztanga geeft een lange en hoge pass. Pedrosa kopt de bal weg. Ustić heeft problemen om de bal te vangen. Ustić haalt uit met een fantastische trap. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Ustić is nu in balbezit. Ustić passt de bal zonder na te denken. Sztanga rent richting de bal. Sztanga geeft een hoge lob. Ustić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Kent Scouts - EIELCC 0:2

75e minuut.
Buitenspel voor Olaru. Goede buitenspelval van de verdediging. Jasanský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. İdikut probeert de bal met de borst te controleren. Duczek rent richting de bal. Duczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu geeft een hoge lob. Blunschi rent richting de bal. Blunschi draait met de bal, schiet en ... Velescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vlaicu geeft de bal voor. Klungelig pakt Jasanský de bal. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru haalt uit met een fantastische trap. Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Kent Scouts - EIELCC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Kent Scouts 66%, EIELCC 34%.
Turbo Kent Scouts - EIELCC 0:3