Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szekler fc F.C.INTER Bucuresti
TAMADO Tactiek Johny2016
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 62.9
adequate Schieten outstanding
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Mahmudbəyov de bal onder controle te krijgen. Mouflouzelis rent richting de bal. Kist begaat een overtreding. Kist krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Lăcustă speelt de bal door. Delamare is nu in balbezit. Delamare geeft de bal voor. Udroiu kan de bal niet met de borst controleren. Udroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kist is nu in balbezit. Kist speelt de bal door. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Santagostino de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C.INTER Bucuresti 0:1

20e minuut.
Horn speelt de bal door. Santagostino is nu in balbezit. Udroiu onderschept slim de pass. Udroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C.INTER Bucuresti 0:2

23e minuut.
Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Kondrk rent richting de bal. Kondrk passt de bal zonder na te denken. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu schiet op doel. Penzić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C.INTER Bucuresti 0:3

28e minuut.
Delamare speelt de bal door. Santagostino is nu in balbezit. Udroiu onderschept slim de pass. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Penzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C.INTER Bucuresti 0:4

31e minuut.
Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist passt de bal in één keer door. Udroiu rent richting de bal. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Penzić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C.INTER Bucuresti 0:5

34e minuut.
Horn verovert de bal door een tackle van achteren. Kist is nu in balbezit. Kondrk geeft een hoge lob. Udroiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Penzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C.INTER Bucuresti 0:6

40e minuut.
Roztworowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roztworowski probeert naar een medespeler te passen. Delamare speelt de bal door. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. Penzić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 65%, F.C.INTER Bucuresti 35%.
szekler fc - F.C.INTER Bucuresti 0:6

48e minuut.
Kist probeert naar een medespeler te passen. Udroiu is nu in balbezit. Santagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu schiet op doel. Penzić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Serafeidis met een sublieme pass. Mouflouzelis is nu in balbezit. Met opzet legt Onnis zijn tegenspeler op de grond. Onnis krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Phelps met een harde bal richting middenveld. Kist met een sublieme pass. Santagostino is nu in balbezit. Udroiu onderschept slim de pass. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Penzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kondrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrk passt de bal met de wreef. Santagostino onderschept slim de pass. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist haalt uit met een fantastische trap. Penzić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Grzędzicki kopt de bal weg. Olmi heeft problemen om de bal te vangen. Kondrk geeft een hoge lob. Udroiu rent richting de bal. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Penzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Olmi stond buitenspel. Germano komt het veld opgelopen. Fiocchi komt het veld opgelopen. Meleşteu komt het veld opgelopen. Perugini komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Santagostino rent richting de bal. Santagostino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Germano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kist geeft de bal voor. Penzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 65%, F.C.INTER Bucuresti 35%.
szekler fc - F.C.INTER Bucuresti 0:6