Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umbra Team Sărăcie de echipă
Good(5-4-1) Tactiek 4-3-1-2
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 61.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Fuentes de la Roca kopt de bal weg. Nolte is nu in balbezit. Zlatkovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zlatkovič krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca passt de bal zonder na te denken. Kubas is nu in balbezit. Kubas geeft de bal voor. Zlatkovič krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantone met een snelle inworp. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu geeft een lange en hoge pass. Fuentes de la Roca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aznar speelt de bal door. Cantone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantone geeft de bal voor. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič draait met de bal, schiet en ... Zartov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kubas is nu in balbezit. Aznar rent richting de bal. Aznar geeft een hoge lob. Kubas geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca krijgt zijn hoofd ertegen. Zartov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - Sărăcie de echipă 0:1

9e minuut.
Ismail speelt de bal door. Sztaba met een sublieme pass. Daar is Sfetsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlatkovič verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatkovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Ismail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huraj met een sublieme pass. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas geeft de bal voor. Zlatkovič maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kubas is nu in balbezit. Kubas passt de bal met de wreef. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Zartov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - Sărăcie de echipă 0:2

21e minuut.
Kubas rent richting de bal. Kubas passt de bal in één keer door. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dicu rent richting de bal. Dicu passt de bal met de wreef. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - Sărăcie de echipă 0:3

28e minuut.
Popa komt het veld opgelopen. Padineanu komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Dicu controleert de bal met de borst. Dicu passt de bal in één keer door. Kubas is nu in balbezit. Kubas geeft een hoge lob. Padineanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu probeert naar een medespeler te passen. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. Zartov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - Sărăcie de echipă 0:4

34e minuut.
Kubas geeft een hoge lob. Padineanu is nu in balbezit. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - Sărăcie de echipă 0:5

39e minuut.
Kubas geeft een hoge lob. Cantone kopt de bal weg. Kubas geeft een hoge lob. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - Sărăcie de echipă 0:6

41e minuut.
Missał geeft de bal voor. Inworp. Kubas met een snelle inworp. Popa is nu in balbezit. Popa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - Sărăcie de echipă 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umbra Team 76%, Sărăcie de echipă 24%.
Umbra Team - Sărăcie de echipă 0:7

46e minuut.
Cherek komt het veld opgelopen. Tremoulinas komt het veld opgelopen. Tezkere komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tezkere probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubas speelt de bal door. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vavřinec geeft een lange en hoge pass. Tezkere met een sublieme pass. Daar is Kubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubas geeft een lange en hoge pass. Padineanu krijgt zijn hoofd ertegen. Zartov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Cantone passt de bal zonder na te denken. Kubas rent richting de bal. Kubas speelt de bal door. Cantone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Popa onderschept slim de pass. Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezkere probeert naar een medespeler te passen. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cantone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zana met een snel genomen vrije trap. Aznar rent richting de bal. Kubas onderschept slim de pass. Kubas schiet op doel. Zartov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Zana kopt de bal weg. Tezkere is nu in balbezit. Corrielli maakt een afschuwelijke overtreding. Corrielli krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Zartov met een harde bal richting middenveld. Kalicki kopt de bal weg. Huraj heeft problemen om de bal te vangen. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Buitenspel voor Popa. Goede buitenspelval van de verdediging. Cester neemt vlug de vrije trap. Daar is Huraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismail rent richting de bal. Ismail schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cherek rent richting de bal. Cherek passt de bal met de wreef. Tezkere met een sublieme pass. Padineanu rent richting de bal. Padineanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sztaba kopt de bal weg. Ismail rent richting de bal. Ismail passt de bal zonder na te denken. Sztaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztaba draait met de bal, schiet en ... Bucşaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Padineanu passt de bal met de wreef. Cherek rent richting de bal. Cherek passt de bal zonder na te denken. Padineanu rent richting de bal. Padineanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umbra Team 72%, Sărăcie de echipă 28%.
Umbra Team - Sărăcie de echipă 0:7