Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni ..U..CLUJ
541 Tactiek 433 retur
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Ioveanu probeert naar een medespeler te passen. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Agate rent richting de bal. Agate passt de bal in één keer door. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hüseynli is nu in balbezit. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - ..U..CLUJ 0:1

17e minuut.
von Hof is nu in balbezit. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu geeft een lange en hoge pass. Daar is Zubreczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubreczki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - ..U..CLUJ 0:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pescariu met de inworp. Zeradov rent richting de bal. Zeradov geeft een lange en hoge pass. Zubreczki springt en kopt de bal. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli draait met de bal, schiet en ... Padrón bokst de bal weg. Ţiplea heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli draait met de bal, schiet en ... Padrón bokst de bal weg.

41e minuut.
Zeradov is nu in balbezit. Zeradov passt de bal in één keer door. Zubreczki is nu in balbezit. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 63%, ..U..CLUJ 37%.
SSkinsBerceni - ..U..CLUJ 0:2

47e minuut.
Pantea heeft problemen om de bal te vangen. Milosteanu is nu in balbezit. Pantea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milosteanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Agate neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Pescariu met een snelle inworp. Zeradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeradov geeft de bal voor. Hüseynli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Agate is nu in balbezit. Agate passt de bal zonder na te denken. Ţiplea rent richting de bal. Zubreczki onderschept slim de pass. Zubreczki schiet op doel. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

56e minuut.
Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli geeft de bal voor. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek met een sublieme pass. von Hof rent richting de bal. von Hof geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zubreczki is nu in balbezit. Milosteanu is nu in balbezit. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - ..U..CLUJ 0:3

79e minuut.
Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki geeft de bal voor. Hüseynli controleert de bal met de borst. Hüseynli haalt uit met een fantastische trap. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - ..U..CLUJ 0:4

85e minuut.
von Hof is nu in balbezit. von Hof geeft een lange en hoge pass. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - ..U..CLUJ 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 60%, ..U..CLUJ 40%.
SSkinsBerceni - ..U..CLUJ 1:4