Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes Red Lions FC
343 Tactiek asdfggh
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porumbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Capozzoli rent richting de bal. Starčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Capozzoli rent richting de bal. Capozzoli haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Red Lions FC 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Daşqın de bal. Capozzoli rent richting de bal. Capozzoli probeert naar een medespeler te passen. Starčević is nu in balbezit. Starčević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cercel is nu in balbezit. Cercel passt de bal in één keer door. Capozzoli rent richting de bal. Capozzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Red Lions FC 0:2

35e minuut.
Grama geeft een lange en hoge pass. Cercel probeert naar een medespeler te passen. Capozzoli rent richting de bal. Capozzoli draait met de bal, schiet en ... Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Red Lions FC 0:3

41e minuut.
Čizmić is nu in balbezit. Porumbel met een sublieme pass. Grechi rent richting de bal. Grechi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Red Lions FC 1:3

43e minuut.
Komlosi is nu in balbezit. Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea probeert naar een medespeler te passen. Starčević rent richting de bal. Starčević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aplea passt de bal met de wreef. Cercel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milea. Milea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 60%, Red Lions FC 40%.
Stejarul Vlad Tepes - Red Lions FC 1:3

46e minuut.
Vissie speelt de bal door. Copos rent richting de bal. Capozzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Capozzoli geeft een hoge lob. Porumbel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel geeft een hoge lob. Capozzoli rent richting de bal. Capozzoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozera met de inworp. Porumbel rent richting de bal. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Capozzoli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Red Lions FC 1:4

64e minuut.
Copos speelt de bal door. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran geeft een hoge lob. Grechi is nu in balbezit. Grechi draait met de bal, schiet en ... Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tănăsescu de bal. Daşqın is nu in balbezit. Daşqın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Red Lions FC 2:4

80e minuut.
Grechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grechi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drăgoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vissie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Krušlin speelt de bal door. Drăgoi kopt de bal weg. Grechi is nu in balbezit. Grechi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Red Lions FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 58%, Red Lions FC 42%.
Stejarul Vlad Tepes - Red Lions FC 3:4