Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMADA AGATON Hashixem
Attack Tactiek future
54% Balbezit 46%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
55.5 gemiddelde waardering 66.8
solid Schieten incredible
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Gajer geeft de bal voor. Vári rent richting de bal. Whitley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whitley krijgt een gele kaart. Vári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hermawan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kállay maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Hashixem 1:0

8e minuut.
Daar is Gehlhaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gehlhaar met een sublieme pass. Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay haalt uit met een fantastische trap. Kossuth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Hashixem 2:0

11e minuut.
Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu passt de bal met de wreef. Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Fóris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Hashixem 2:1

23e minuut.
Suljagić rent richting de bal. Suljagić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernandez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đurašević geeft een hoge lob. Fóris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sichitiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Vári is nu in balbezit. Đurašević onderschept slim de pass. Đurašević speelt de bal door. Sichitiu is nu in balbezit. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Kutleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša met een sublieme pass. Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Hashixem 3:1

32e minuut.
Semionato met de inworp. Daar is Dobrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrescu geeft de bal voor. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Fóris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kállay kopt de bal weg. Daar is Lenfant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semionato rent richting de bal. Lenfant verovert de bal door een tackle van achteren. Lenfant geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Đurašević speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Đurašević probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Hashixem 3:2

41e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Suljagić onderschept slim de pass. Sichitiu is nu in balbezit. Sichitiu schiet op doel. Fóris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARMADA AGATON - Hashixem 3:3

43e minuut.
Hernandez passt de bal zonder na te denken. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... Fóris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ciarallo rent richting de bal. Ciarallo passt de bal zonder na te denken. Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay schiet op doel. Kossuth probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Hashixem 4:3

45e minuut.
Sichitiu passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 65%, Hashixem 35%.
ARMADA AGATON - Hashixem 4:3

51e minuut.
Dobrescu met de inworp. Đurašević met een sublieme pass. Gajer verovert de bal door een tackle van achteren. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gajer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacMurchie de bal. Đurašević geeft een lange en hoge pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Fóris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Semionato geeft de bal voor. Sichitiu rent richting de bal. Met opzet legt Suljagić zijn tegenspeler op de grond. Sichitiu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sichitiu kan niet meer verder spelen. Popowicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Suljagić kopt de bal weg. Dobrescu rent richting de bal. Papadopol rent richting de bal. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fóris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Đurašević probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Suljagić begaat een overtreding. Suljagić krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Marin raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gajer met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutleša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernandez geeft de bal voor. Fóris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARMADA AGATON - Hashixem 4:4

71e minuut.
Papadopol kopt de bal weg. Gehlhaar geeft een hoge lob. Gajer rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez geeft een hoge lob. Fóris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Popowicz rent richting de bal. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Hashixem 4:5

72e minuut.
Đurašević geeft de bal voor. Popowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Suljagić de bal. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Hashixem 4:6

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kállay stond buitenspel. İsgəndərzadə maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Popowicz kopt de bal weg. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Hermawan met een sublieme pass. MacMurchie is nu in balbezit. Đurašević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đurašević krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Suljagić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đurašević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lenfant controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Semionato neemt vlug de vrije trap. Popowicz kopt de bal weg. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Fóris bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Papadopol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Hashixem 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 71%, Hashixem 29%.
ARMADA AGATON - Hashixem 4:7