Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasovia FC WALLACHIA
532 Tactiek univ
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Pllana geeft een hoge lob. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović geeft een hoge lob. Okienko springt en kopt de bal. Ferrugem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - WALLACHIA 0:1

7e minuut.
Ţânţar kopt de bal weg. Kupisz heeft problemen om de bal te vangen. Kupisz passt de bal in één keer door. Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Ferrugem bokst de bal weg.

8e minuut.
Plaskie onderschept slim de pass. Plaskie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ţânţar met de inworp. Weissinger geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plaskie heeft problemen om de bal te vangen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Okienko met een sublieme pass. Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar passt de bal in één keer door. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kupisz rent richting de bal. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Weissinger rent richting de bal. Weissinger speelt de bal door. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Colasanto speelt de bal door. Okienko kopt de bal weg. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović schiet op doel. Ferrugem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kalkan met een sublieme pass. Avogadro rent richting de bal. Avogadro passt de bal met de wreef. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lord raakt geblesseerd tijdens het duel. Żelasko met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Baldus de bal. Lăcătuş rent richting de bal. Baldus verovert de bal door een tackle van achteren. Baldus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Okienko schiet op doel. Ferrugem probeert naar een medespeler te passen. Kupisz kopt de bal weg. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Żelasko heeft problemen om de bal te vangen. Ţânţar met een sublieme pass. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 66%, WALLACHIA 34%.
Brasovia FC - WALLACHIA 0:1

56e minuut.
Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. Pllana heeft problemen om de bal te vangen. Żelasko is nu in balbezit. Żelasko geeft de bal voor. Baldus springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Plaskie rent richting de bal. Plaskie geeft de bal voor. Kempen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempen geeft de bal voor. Żelasko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Okienko kan de bal niet met de borst controleren. Avogadro begaat een overtreding. Okienko raakt geblesseerd tijdens het duel. Weissinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Buğdaycı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Żelasko speelt de bal door. Avogadro rent richting de bal. Avogadro geeft een hoge lob. Baldus maakt een snoekduik en kopt de bal. Colasanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Faubert rent richting de bal. Kupisz onderschept slim de pass. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović schiet op doel. Ferrugem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pllana maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ţânţar kopt de bal weg. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - WALLACHIA 0:2

86e minuut.
Kempen is nu in balbezit. Kempen geeft de bal voor. Guréndez onderschept slim de pass. Żelasko rent richting de bal. Żelasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - WALLACHIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 50%, WALLACHIA 50%.
Brasovia FC - WALLACHIA 1:2