Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HIVINEL Elite Sport Club
Ale Tactiek AfterHyb
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 62.1
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Renoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Renoux passt de bal zonder na te denken. Magdziej rent richting de bal. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dec onderschept slim de pass. Dec passt de bal met de wreef. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - Elite Sport Club 0:1

8e minuut.
Magdziej kopt de bal weg. De Oliveira geeft de bal voor. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski schiet op doel. Lapčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HIVINEL - Elite Sport Club 1:1

10e minuut.
Cemerikić passt de bal in één keer door. Daar is Dec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec passt de bal zonder na te denken. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magdziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej met een sublieme pass. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dec rent richting de bal. Dec passt de bal met de wreef. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Kompała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vinčić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Lungu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - Elite Sport Club 1:2

19e minuut.
Doeltrap. Hébert trapt de bal weg van het doel. Borrallo met een sublieme pass. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kompała de bal. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Boaventura kopt de bal weg. Verdeţ heeft problemen om de bal te vangen. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HIVINEL - Elite Sport Club 2:2

29e minuut.
Verdeţ passt de bal in één keer door. Cemerikić speelt de bal door. Dec rent richting de bal. Dec draait met de bal, schiet en ... Kompała probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - Elite Sport Club 2:3

31e minuut.
Verdeţ met een sublieme pass. Vinčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Lungu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - Elite Sport Club 2:4

36e minuut.
Cemerikić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej met een sublieme pass. Dec is nu in balbezit. Dec draait met de bal, schiet en ... Lungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Berntsen passt de bal in één keer door. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec passt de bal zonder na te denken. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej passt de bal met de wreef. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - Elite Sport Club 2:5

45e minuut.
Cemerikić heeft problemen om de bal te vangen. Cemerikić passt de bal zonder na te denken. Borrallo probeert naar een medespeler te passen. Dec rent richting de bal. Dec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIVINEL 64%, Elite Sport Club 36%.
HIVINEL - Elite Sport Club 2:5

52e minuut.
Magdziej is nu in balbezit. Dec is nu in balbezit. Magdziej rent richting de bal. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - Elite Sport Club 2:6

53e minuut.
De Oliveira is nu in balbezit. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu speelt de bal door. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. Lungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Sentieiro geeft een lange en hoge pass. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir passt de bal in één keer door. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel. Lungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Hébert geeft een lange en hoge pass. Vinčić probeert de bal met de borst te controleren. Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Dec rent richting de bal. Dec haalt uit met een fantastische trap. Lungu bokst de bal weg.

69e minuut.
De Oliveira geeft de bal voor. Berntsen kopt de bal weg. Borrallo met een sublieme pass. Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cemerikić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Magdziej de bal. Magdziej probeert naar een medespeler te passen. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - Elite Sport Club 2:7

75e minuut.
Boaventura controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Závodi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Renoux de bal. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lungu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Cruceanu met een sublieme pass. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid passt de bal met de wreef. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... Lapčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Chiacu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grigoropoulos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Dec de bal. Grigoropoulos is nu in balbezit. Grigoropoulos probeert naar een medespeler te passen. Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - Elite Sport Club 2:8

88e minuut.
Klungelig pakt Dec de bal. De Oliveira is nu in balbezit. De Oliveira geeft een lange en hoge pass. Boaventura is nu in balbezit. Boaventura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - Elite Sport Club 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIVINEL 69%, Elite Sport Club 31%.
HIVINEL - Elite Sport Club 3:8