Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.edi Lupii Negri Galsa
dancf 2 Tactiek ppd12eo1
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
50.3 gemiddelde waardering 72.9
goed Schieten uitmuntend
goed Passen wonderbaarlijk
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Granese passt de bal zonder na te denken. Palev bereikt de bal nog maar net als eerste. Palev speelt de bal door. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:1

11e minuut.
Deriva passt de bal zonder na te denken. Maghiaru verovert de bal door een tackle van achteren. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms heeft problemen om de bal te vangen. Timms haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru bokst de bal weg. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Palev probeert naar een medespeler te passen. Granese rent richting de bal. Granese haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hoydonckx maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Palev rent richting de bal. Palev geeft de bal voor. Timms maakt een snoekduik en kopt de bal. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Palev rent richting de bal. Palev speelt de bal door. Timms rent richting de bal. Timms schiet op doel. Virtejaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:2

25e minuut.
Arent geeft een lange en hoge pass. Palev is nu in balbezit. Palev geeft de bal voor. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms draait met de bal, schiet en ... Virtejaru bokst de bal weg.

27e minuut.
Timms speelt de bal door. Palev is nu in balbezit. Daar is Palev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palev geeft de bal voor. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen. Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lademann rent richting de bal. Lademann geeft een lange en hoge pass. Wilk kopt de bal weg. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jerez met een sublieme pass. Codrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corporente is nu in balbezit. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Corporente geeft een lange en hoge pass. Daar is Maghiaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timms rent richting de bal. Timms schiet op doel. Iupceanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virtejaru bokst de bal weg.

35e minuut.
Palev is nu in balbezit. Palev passt de bal met de wreef. Granese probeert naar een medespeler te passen. Timms rent richting de bal. Timms draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:3

36e minuut.
Corporente met een sublieme pass. Granese speelt de bal door. Klungelig pakt Palev de bal. Timms is nu in balbezit. Timms schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:4

38e minuut.
Sulowski passt de bal met de wreef. Palev heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Maghiaru zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Maghiaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maghiaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Palev rent richting de bal. Palev passt de bal zonder na te denken. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms draait met de bal, schiet en ... Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 75%, Lupii Negri Galsa 25%.
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:5

49e minuut.
Wietecha controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Timms maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Palev is nu in balbezit. Palev geeft een hoge lob. Sulowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:6

53e minuut.
Daar is Palev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palev met een sublieme pass. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:7

57e minuut.
Granese geeft een lange en hoge pass. Timms kopt de bal weg. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:8

62e minuut.
Granese speelt de bal door. Palev is nu in balbezit. Palev met een sublieme pass. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Timms raakt geblesseerd tijdens het duel. Granese neemt de penalty, wat een uithaal! Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Granese met een sublieme pass. Palev is nu in balbezit. Palev passt de bal in één keer door. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms schiet op doel. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lademann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arent is nu in balbezit. Arent geeft een hoge lob. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms draait met de bal, schiet en ... Virtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:9

80e minuut.
Iupceanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lukačić de bal. Lukačić probeert naar een medespeler te passen. Palev bereikt de bal nog maar net als eerste. Palev schiet op doel. Virtejaru bokst de bal weg. Timms heeft problemen om de bal te vangen. Timms schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:10

83e minuut.
Klungelig pakt Iupceanu de bal. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Granese verovert de bal door een tackle van achteren. Granese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palev speelt de bal door. Granese rent richting de bal. Granese schiet op doel. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 69%, Lupii Negri Galsa 31%.
fc.edi - Lupii Negri Galsa 0:11