Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jon.AsUL Fontdor Gerona
5-3-2 Jon Tactiek Experimental 532
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 70.2
average Schieten incredible
average Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal zonder na te denken. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:1

5e minuut.
Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain passt de bal zonder na te denken. do Futebol rent richting de bal. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pedroso probeert naar een medespeler te passen. Glöckl rent richting de bal. Glöckl passt de bal in één keer door. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nicolaescu met een harde bal richting middenveld. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain geeft een hoge lob. do Futebol is nu in balbezit. do Futebol schiet op doel. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Matouch passt de bal zonder na te denken. Ox-Chamberlain geeft een lange en hoge pass. Sá Paiva kopt de bal weg. do Futebol is nu in balbezit. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Aulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van do Futebol. do Futebol krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Aulik onderschept slim de pass. Glöckl onderschept slim de pass. Glöckl geeft een lange en hoge pass. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. do Futebol is nu in balbezit. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:2

16e minuut.
Sá Paiva passt de bal in één keer door. do Futebol is nu in balbezit. Aulik rent richting de bal. do Futebol onderschept slim de pass. do Futebol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Glöckl met de inworp. Ţonea heeft problemen om de bal te vangen. do Futebol rent richting de bal. do Futebol draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Sá Paiva is nu in balbezit. Nicolaescu met een sublieme pass. Ox-Chamberlain kopt de bal weg. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Aulik heeft problemen om de bal te vangen. do Futebol onderschept slim de pass. do Futebol passt de bal met de wreef. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rokita verovert de bal door een tackle van achteren. Rokita met een sublieme pass. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:3

26e minuut.
Maleitas probeert naar een medespeler te passen. Rokita met een sublieme pass. Klungelig pakt Aulik de bal. do Futebol verovert de bal door een tackle van achteren. do Futebol draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ox-Chamberlain speelt de bal door. Glöckl probeert naar een medespeler te passen. Matouch rent richting de bal. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:4

34e minuut.
Matouch geeft een hoge lob. Sá Paiva kopt de bal weg. do Futebol rent richting de bal. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Matouch passt de bal met de wreef. Glöckl is nu in balbezit. Glöckl passt de bal in één keer door. do Futebol rent richting de bal. do Futebol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Matouch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sá Paiva kan de bal niet met de borst controleren. Troia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sá Paiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Süveges neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:5

37e minuut.
Matouch geeft een hoge lob. do Futebol kopt de bal weg. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva schiet op doel. Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain geeft een hoge lob. Sá Paiva kopt de bal weg. do Futebol rent richting de bal. do Futebol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jon.AsUL 77%, Fontdor Gerona 23%.
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:5

46e minuut.
Berán is nu in balbezit. Berán geeft de bal voor. Daar is Rokita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Futebol rent richting de bal. do Futebol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:6

47e minuut.
Marchini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maleitas de bal. do Futebol is nu in balbezit. do Futebol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch met een sublieme pass. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:7

53e minuut.
Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain passt de bal met de wreef. do Futebol rent richting de bal. do Futebol draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:8

62e minuut.
Matouch passt de bal zonder na te denken. Glöckl is nu in balbezit. Glöckl speelt de bal door. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu bokst de bal weg.

65e minuut.
Glöckl is nu in balbezit. Glöckl geeft een hoge lob. Daar is Troia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ox-Chamberlain met een sublieme pass. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal met de wreef. Matouch rent richting de bal. Matouch passt de bal zonder na te denken. Daar is Sá Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:9

77e minuut.
Süveges met een harde bal richting middenveld. Matouch is nu in balbezit. Matouch geeft een lange en hoge pass. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu bokst de bal weg. Daar is Aulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:10

82e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal in één keer door. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl passt de bal zonder na te denken. Daar is Sá Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Urbanek controleert de bal met de borst. Matouch onderschept slim de pass. Matouch met een sublieme pass. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva schiet op doel. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Sá Paiva rent richting de bal. Rokita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sá Paiva. Rokita wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rokita kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jon.AsUL 66%, Fontdor Gerona 34%.
Jon.AsUL - Fontdor Gerona 0:10