Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Univ. Craiova 78 Fc.Poiana
442 Tactiek heroes w
51% Balbezit 49%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 73.6
good Schieten brilliant
solid Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Sade speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Jee-Son probeert de bal met de borst te controleren. Jee-Son schiet op doel. Sade bokst de bal weg.

5e minuut.
Nadarkiewicz speelt de bal door. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo passt de bal zonder na te denken. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Sade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Krachmarov geeft een hoge lob. Ciarkowski kopt de bal weg. Nadarkiewicz speelt de bal door. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Nadarkiewicz onderschept slim de pass. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Scapigliati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torres geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sade trapt de bal weg van het doel. Reus kopt de bal weg. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Sade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Heck geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kıpırdamaz met een snelle inworp. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz schiet op doel. Sade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scapigliati is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:1

13e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres geeft een hoge lob. Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. Sade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Nadarkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Jee-Son kopt de bal weg. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Sade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. Jee-Son kan de bal niet met de borst controleren. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Sade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Coteanu kopt de bal weg. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Donaubauer kan de bal niet met de borst controleren. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Čaňo kopt de bal weg. Jee-Son probeert de bal met de borst te controleren. Scapigliati is nu in balbezit. Čaňo verovert de bal door een tackle van achteren. Čaňo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:2

25e minuut.
Scapigliati geeft de bal voor. Jaster geeft een lange en hoge pass. Scapigliati rent richting de bal. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Sade bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kıpırdamaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:3

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krachmarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres speelt de bal door. Klungelig pakt Čaňo de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Sade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Fermić onderschept slim de pass. Torres is nu in balbezit. Torres probeert naar een medespeler te passen. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. Sade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Jee-Son kopt de bal weg. Sade probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz met een sublieme pass. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Nadarkiewicz met de inworp. Torres is nu in balbezit. Torres geeft de bal voor. Jee-Son krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Čaňo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sade met een harde bal richting middenveld. Inworp. Nadarkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres geeft de bal voor. Čaňo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Scapigliati kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob. Jee-Son krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Scapigliati geeft een hoge lob. Fermić geeft een lange en hoge pass. Čaňo kopt de bal weg. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Klungelig pakt Sobiech de bal. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. Sade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Coteanu rent richting de bal. Coteanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Mardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Čaňo springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 78 85%, Fc.Poiana 15%.
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Peter de bal. Nadarkiewicz onderschept slim de pass. Nadarkiewicz speelt de bal door. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Sade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Inworp. Torres met de inworp. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Jee-Son springt en kopt de bal. Sade probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mardan controleert de bal met de borst. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Coteanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:5

56e minuut.
Manzone verovert de bal door een tackle van achteren. Manzone geeft een hoge lob. Scapigliati kopt de bal weg. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Sade bokst de bal weg. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:6

58e minuut.
Klungelig pakt Sobiech de bal. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son passt de bal in één keer door. Čaňo rent richting de bal. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chitic komt het veld opgelopen. Torres met een snelle inworp. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:7

64e minuut.
Blader met een sublieme pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Sade maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:8

65e minuut.
Blader raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gębała komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chitic onderschept slim de pass. Sobiech rent richting de bal. Sobiech passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Sade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:9

68e minuut.
Klungelig pakt Jaster de bal. Jaster geeft een hoge lob. Jee-Son kopt de bal weg. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Sade bokst de bal weg.

70e minuut.
Nadarkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Torres de bal. Torres passt de bal met de wreef. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic met een sublieme pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel. Na een snelle pass probeert Scapigliati de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kıpırdamaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jee-Son krijgt zijn hoofd ertegen. Sade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:10

73e minuut.
Daar is Jaster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaster geeft een hoge lob. Jee-Son kopt de bal weg. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter passt de bal in één keer door. Jaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaster geeft een lange en hoge pass. Jee-Son kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapigliati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chitic raakt geblesseerd tijdens het duel. Jee-Son neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:11

77e minuut.
Heck rent richting de bal. Heck probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:12

85e minuut.
Gębała rent richting de bal. Gębała passt de bal in één keer door. Torres geeft een lange en hoge pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 78 90%, Fc.Poiana 10%.
Univ. Craiova 78 - Fc.Poiana 0:12