Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PTK 23 S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
PTK Tactiek 4-3-3 atac
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten solide
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Navarro geeft een hoge lob. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falcón krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gajos geeft de bal voor. Schabe rent richting de bal. Schabe met een sublieme pass. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Navarro speelt de bal door. Daar is Gajos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajos geeft de bal voor. Salach springt en kopt de bal. Ampuero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PTK 23 72%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PTK 23 - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:0

46e minuut.
Irsch is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Göransson onderschept slim de pass. Prejevalischi onderschept slim de pass. Prejevalischi met een sublieme pass. Schabe geeft de bal voor. Salach kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leguízamo komt het veld opgelopen. Cienfuejo komt het veld opgelopen. Selezeanu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zhengtai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gajos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Ampuero bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal zonder na te denken. Gajos geeft een lange en hoge pass. Salach krijgt zijn hoofd ertegen. Ampuero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Navarro speelt de bal door. Leguízamo rent richting de bal. Leguízamo passt de bal in één keer door. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Ampuero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Navarro met een sublieme pass. Gajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajos geeft een hoge lob. Cienfuejo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Navarro met een sublieme pass. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo schiet op doel. Ampuero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Klungelig pakt Navarro de bal. Gajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajos geeft een hoge lob. Salach is nu in balbezit. Salach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PTK 23 70%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PTK 23 - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Goite passt de bal met de wreef. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo passt de bal in één keer door. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

95e minuut.
Trung Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Leguízamo geeft een lange en hoge pass. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

96e minuut.
Leguízamo met een sublieme pass. Gajos geeft een hoge lob. Salach kopt de bal weg. Zhengtai rent richting de bal. Cienfuejo onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

99e minuut.
Gajos probeert naar een medespeler te passen. Navarro geeft een lange en hoge pass. Salach kopt de bal weg. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Ampuero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PTK 23 87%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 13%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PTK 23 - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:0

108e minuut.
Falcón geeft de bal voor. Inworp. Gajos met de inworp. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

114e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo kopt de bal weg. Halász heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PTK 23 80%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PTK 23 - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Salach neemt zijn aanloop. Ampuero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1
---
Irsch kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hibić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
---
Cienfuejo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Trung Dũng legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hibić bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
---
Selezeanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ampuero bokst de bal weg. Paal!
---
Göransson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Gajos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ampuero probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
Trung Tùng legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PTK 23 - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:1
---
Leguízamo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:2
---
Assis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hibić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---