Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:17
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26382
CSA Steaua 1947 Sportul Studentesc
guardiola we got Tactiek La botu` kalului
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
20.6 gemiddelde waardering 60
weak Schieten very good
poor Passen formidable
poor Verdedigen good


5e minuut.
Littlejohn passt de bal zonder na te denken. Gradić rent richting de bal. Gradić met een sublieme pass. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson passt de bal zonder na te denken. Postelnicu is nu in balbezit. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:1

18e minuut.
Bernharðsson geeft een hoge lob. Tchúr heeft problemen om de bal te vangen. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:2

23e minuut.
Littlejohn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gradić de bal. Gradić geeft een hoge lob. Atanasiu krijgt zijn hoofd ertegen. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu rent richting de bal. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel. Meneguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Postelnicu rent richting de bal. De bal raakt de paal. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:3

40e minuut.
Onofrei rent richting de bal. Littlejohn verovert de bal door een tackle van achteren. Littlejohn geeft een lange en hoge pass. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 65%, Sportul Studentesc 35%.
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:4

47e minuut.
Þráinnsson probeert naar een medespeler te passen. Raiss is nu in balbezit. Scarlett verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlett schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:5

51e minuut.
Gradić passt de bal met de wreef. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn geeft de bal voor. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:6

52e minuut.
Hue geeft een lange en hoge pass. Milanés heeft problemen om de bal te vangen. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bernharðsson geeft een lange en hoge pass. Bosnyák heeft problemen om de bal te vangen. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:7

58e minuut.
Postelnicu geeft de bal voor. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić passt de bal in één keer door. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Postelnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:8

61e minuut.
Buitenspel voor Atanasiu. Goede buitenspelval van de verdediging. Mai Trần komt het veld opgelopen. Nuţiu komt het veld opgelopen. Bosnyák neemt vlug de vrije trap. Bernharðsson geeft een lange en hoge pass. Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tchúr de bal. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:9

66e minuut.
Mareş is nu in balbezit. Mareş passt de bal zonder na te denken. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gradić rent richting de bal. Gradić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:10

69e minuut.
Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Trần geeft een lange en hoge pass. Nuţiu kopt de bal weg. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cărtărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mai Trần de bal. Mai Trần schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Gradić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:11

72e minuut.
Gradić is nu in balbezit. Gradić geeft een hoge lob. Raiss verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meneguzzi trapt de bal weg van het doel. Gradić kopt de bal weg. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Milanés met de inworp. Gradić met een sublieme pass. Scarlett rent richting de bal. Scarlett haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:12

82e minuut.
Mareş onderschept slim de pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei speelt de bal door. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu geeft een lange en hoge pass. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:13

86e minuut.
Gradić is nu in balbezit. Gradić geeft een lange en hoge pass. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi bokst de bal weg. Nuţiu geeft een hoge lob. Meneguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Meneguzzi trapt de bal weg van het doel. Gradić is nu in balbezit. Gradić probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gradić controleert de bal met de borst. Gradić probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 76%, Sportul Studentesc 24%.
CSA Steaua 1947 - Sportul Studentesc 0:14