Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C.M Resita Seriosii
cosma16 Tactiek ad
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 60.4
outstanding Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Ardini verovert de bal door een tackle van achteren. Moine rent richting de bal. Ardini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ardini krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Toscani geeft een lange en hoge pass. Moro is nu in balbezit. Moro passt de bal met de wreef. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burczyński is nu in balbezit. Aviles rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - Seriosii 1:0

8e minuut.
Moine geeft een hoge lob. Burczyński kopt de bal weg. Aviles is nu in balbezit. Burczyński rent richting de bal. Burczyński schiet op doel. Mendoza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Moine met de inworp. Toscani is nu in balbezit. Toscani geeft de bal voor. Aviles rent richting de bal. Aviles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tapar met een sublieme pass. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević met een sublieme pass. Janicki is nu in balbezit. Janicki draait met de bal, schiet en ... Kerkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Paillard geeft een lange en hoge pass. Daar is Kovařovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Kerkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.C.M Resita - Seriosii 1:1

18e minuut.
Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar passt de bal met de wreef. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kovařovic de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moine met de inworp. Toscani speelt de bal door. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles rent richting de bal. Aviles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Toscani met een sublieme pass. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles passt de bal in één keer door. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro schiet op doel. Mendoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto geeft een hoge lob. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Kerkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - Seriosii 1:2

31e minuut.
Aviles is nu in balbezit. Rauseo verovert de bal door een tackle van achteren. Rauseo probeert naar een medespeler te passen. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tabakis neemt vlug de vrije trap. Janicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Luntraru de bal. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C.M Resita 52%, Seriosii 48%.
U.C.M Resita - Seriosii 1:2

46e minuut.
De Ornelas komt het veld opgelopen. Serzedelo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Gabriel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paillard met een snelle inworp. Vasiljević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Szramka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szramka passt de bal zonder na te denken. De Ornelas rent richting de bal. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Tabakis rent richting de bal. Tabakis met een sublieme pass. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kovařovic kopt de bal weg. Luntraru kan de bal niet met de borst controleren. Janicki verovert de bal door een tackle van achteren. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... Kerkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - Seriosii 1:3

72e minuut.
Rauseo rent richting de bal. Rauseo passt de bal in één keer door. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki haalt uit met een fantastische trap. Kerkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - Seriosii 1:4

74e minuut.
Aviles kopt de bal weg. Ardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ardini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ardini kan niet meer verder spelen. Talapa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Moro is nu in balbezit. Moine is nu in balbezit. Talapa begaat een overtreding. Talapa krijgt een gele kaart. Moine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Tabakis de bal. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński schiet op doel. Mendoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Paillard verovert de bal door een tackle van achteren. Paillard met een sublieme pass. Serzedelo speelt de bal door. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - Seriosii 1:5

80e minuut.
Rauseo kopt de bal weg. Daar is Vasiljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiljević geeft de bal voor. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... Kerkai bokst de bal weg. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - Seriosii 1:6

85e minuut.
Paillard rent richting de bal. Paillard probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - Seriosii 1:7

87e minuut.
Tabakis onderschept slim de pass. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani met een sublieme pass. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński schiet op doel. Mendoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Rauseo heeft problemen om de bal te vangen. Aviles rent richting de bal. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles rent richting de bal. Aviles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - Seriosii 2:7

88e minuut.
Szramka heeft problemen om de bal te vangen. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szramka. Szramka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C.M Resita 65%, Seriosii 35%.
U.C.M Resita - Seriosii 2:7