Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua SM Curcanii
gvl Tactiek Hitchcock attr2
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
40.4 gemiddelde waardering 64
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Barwin heeft problemen om de bal te vangen. Barwin met een sublieme pass. Pepe is nu in balbezit. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:1

6e minuut.
Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wróbel. Barwin raakt geblesseerd tijdens het duel. Ralha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pepe rent richting de bal. Pepe draait met de bal, schiet en ... McCracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe onderschept slim de pass. Pepe haalt uit met een fantastische trap. McCracken bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barwin neemt de hoekschop. Pepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:2

9e minuut.
Montserrat probeert naar een medespeler te passen. Sczepiński geeft de bal voor. Więckiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
McCracken trapt de bal weg. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite verovert de bal door een tackle van achteren. Dinamite geeft de bal voor. Pepe krijgt zijn hoofd ertegen. McCracken bokst de bal weg.

11e minuut.
Barwin geeft de bal voor. Paschalis kopt de bal weg. Pepe rent richting de bal. Pepe haalt uit met een fantastische trap. McCracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:3

12e minuut.
Paschalis verovert de bal door een tackle van achteren. Starý maakt een afschuwelijke overtreding. Paschalis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farías zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bachan probeert de bal met de borst te controleren. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe schiet op doel. De bal raakt de paal. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ralha geeft een hoge lob. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Denis onderschept slim de pass. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:4

21e minuut.
Barwin is nu in balbezit. Barwin met een sublieme pass. Pepe is nu in balbezit. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:5

23e minuut.
Gałczyński kopt de bal weg. Farías speelt de bal door. Pepe rent richting de bal. Pepe schiet op doel. McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:6

27e minuut.
Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Denis probeert naar een medespeler te passen. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin draait met de bal, schiet en ... McCracken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:7

30e minuut.
Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paschalis de bal. Paschalis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ralha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Denis de bal. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis haalt uit met een fantastische trap. McCracken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:8

33e minuut.
Denis onderschept slim de pass. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías passt de bal zonder na te denken. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis haalt uit met een fantastische trap. McCracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bellot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha onderschept slim de pass. Ralha geeft de bal voor. Klungelig pakt Pepe de bal. Pepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 80%, Curcanii 20%.
Steaua SM - Curcanii 0:9

47e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías probeert naar een medespeler te passen. Paschalis is nu in balbezit. Paschalis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kulmala probeert de bal met de borst te controleren. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite speelt de bal door. Barwin rent richting de bal. Barwin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Curcanii 0:10

74e minuut.
Pepe controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hariton komt het veld opgelopen. Crisan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Paschalis is nu in balbezit. Starý is nu in balbezit. Starý geeft de bal voor. Klungelig pakt Bellot de bal. Ralha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Judele komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dinamite kopt de bal weg. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis met een sublieme pass. Pepe rent richting de bal. Pepe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Farías rent richting de bal. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite speelt de bal door. Paschalis is nu in balbezit. Paschalis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Denis rent richting de bal. Paschalis verovert de bal door een tackle van achteren. Paschalis passt de bal zonder na te denken. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Baliţiu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Barwin verovert de bal door een tackle van achteren. Barwin met een sublieme pass. Pepe met een sublieme pass. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ralha probeert naar een medespeler te passen. Barwin is nu in balbezit. Barwin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bachan de bal onder controle te krijgen. Crisan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 79%, Curcanii 21%.
Steaua SM - Curcanii 0:10