Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unirea Barasti F.C.Vointa M.K.
Proba Tactiek 999
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 68.7
redelijk Schieten wonderbaarlijk
goed Passen wonderbaarlijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Zambrowski passt de bal zonder na te denken. Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencia probeert wanhopig de bal te grijpen. Zanon is nu in balbezit. Zanon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:1

3e minuut.
Zambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Socol de bal. Socol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:2

7e minuut.
Zambrowski probeert naar een medespeler te passen. Chiriac rent richting de bal. Chiriac passt de bal met de wreef. Zanon is nu in balbezit. Zanon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teodosiu zal de hoekschop nemen. Socol rent richting de bal. Socol haalt uit met een fantastische trap. Atencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:3

11e minuut.
Atencia met een sublieme pass. Teodosiu kopt de bal weg. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zambrowski is nu in balbezit. Zambrowski passt de bal zonder na te denken. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu geeft de bal voor. Zanon springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Dost met een sublieme pass. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac passt de bal zonder na te denken. Zanon rent richting de bal. Zanon draait met de bal, schiet en ... Atencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanon rent richting de bal. Atencia met een sublieme pass. Zambrowski kopt de bal weg. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:4

22e minuut.
Kurz probeert naar een medespeler te passen. Neiring rent richting de bal. Chiriac onderschept slim de pass. Chiriac geeft een lange en hoge pass. Socol krijgt zijn hoofd ertegen. Atencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Neiring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac met een sublieme pass. Socol rent richting de bal. Socol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chiriac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriac speelt de bal door. Zanon rent richting de bal. Zanon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:5

28e minuut.
Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hay de bal. Teodosiu met een sublieme pass. Socol rent richting de bal. Socol schiet op doel. Atencia bokst de bal weg.

29e minuut.
Lin rent richting de bal. Zambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrowski passt de bal in één keer door. Chiriac geeft een lange en hoge pass. Zanon rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:6

34e minuut.
Neiring met de inworp. Mestrinho speelt de bal door. Zambrowski geeft de bal voor. Zanon is nu in balbezit. Zanon schiet op doel. Atencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cuéllar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lin de bal. Benini rent richting de bal. Socol verovert de bal door een tackle van achteren. Socol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Barasti 82%, F.C.Vointa M.K. 18%.
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:6

48e minuut.
Zanon verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriac rent richting de bal. Chiriac speelt de bal door. Daar is Socol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kurz de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dobrotă met een snelle inworp. Chiriac geeft een lange en hoge pass. Socol is nu in balbezit. Socol haalt uit met een fantastische trap. Atencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Zambrowski probeert naar een medespeler te passen. Zanon rent richting de bal. Zanon passt de bal in één keer door. Socol rent richting de bal. Socol draait met de bal, schiet en ... Atencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kurz geeft de bal voor. Inworp. Chiriac met een snelle inworp. Zambrowski rent richting de bal. Zambrowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:7

71e minuut.
Zambrowski probeert naar een medespeler te passen. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac passt de bal met de wreef. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol draait met de bal, schiet en ... Atencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiriac neemt de hoekschop. Zanon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:8

74e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay geeft een lange en hoge pass. Cuéllar controleert de bal met de borst. Zanon rent richting de bal. Zanon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:9

80e minuut.
Barzizza is nu in balbezit. Barzizza passt de bal in één keer door. Chiriac geeft een lange en hoge pass. Zanon is nu in balbezit. Zanon haalt uit met een fantastische trap. Atencia bokst de bal weg. Komasiński speelt de bal door. Socol rent richting de bal. Socol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:10

89e minuut.
Rybacki verovert de bal door een tackle van achteren. Mestrinho met een sublieme pass. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Socol is nu in balbezit. Socol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Zambrowski passt de bal in één keer door. Teodosiu met een sublieme pass. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol draait met de bal, schiet en ... Atencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Barasti 81%, F.C.Vointa M.K. 19%.
Unirea Barasti - F.C.Vointa M.K. 0:11