Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
united mihailesti F.C. GEENE
c12 Tactiek finnish 532
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 9
53.7 gemiddelde waardering 76
solid Schieten incredible
adequate Passen incredible
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bonhomme kopt de bal weg. Guidotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidotto passt de bal met de wreef. Kıratlı rent richting de bal. Kıratlı draait met de bal, schiet en ... Demircioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Jurec kopt de bal weg. Jurec rent richting de bal. Met opzet legt Pedrosa zijn tegenspeler op de grond. Pedrosa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Chionchio probeert naar een medespeler te passen. Jurec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurec verovert de bal door een tackle van achteren. Jurec haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - F.C. GEENE 0:1

30e minuut.
Vaňa geeft een hoge lob. Cepero probeert de bal aan de voet te houden. Kıratlı kopt de bal weg. Jurec rent richting de bal. Jurec draait met de bal, schiet en ... Demircioğlu bokst de bal weg. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht geeft een lange en hoge pass. Bjeković is nu in balbezit. Bjeković geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Chionchio verovert de bal door een tackle van achteren. Chionchio passt de bal met de wreef. Guidotto rent richting de bal. Guidotto geeft de bal voor. Jurec springt en kopt de bal. Demircioğlu bokst de bal weg.

39e minuut.
Skafarek geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hovhannisyan stond buitenspel. Stoch neemt vlug de vrije trap. Kıratlı rent richting de bal. Kıratlı schiet op doel. Demircioğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united mihailesti 81%, F.C. GEENE 19%.
united mihailesti - F.C. GEENE 0:1

48e minuut.
Guidotto geeft een lange en hoge pass. Kıratlı kopt de bal weg. Jurec is nu in balbezit. Jurec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - F.C. GEENE 0:2

50e minuut.
Guidotto met de inworp. Chionchio heeft problemen om de bal te vangen. Chionchio geeft een hoge lob. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Fuzileiro geeft een hoge lob. Galgóczi heeft problemen om de bal te vangen. Kıratlı rent richting de bal. Kıratlı draait met de bal, schiet en ... Demircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - F.C. GEENE 0:3

68e minuut.
Jurec kopt de bal weg. Kıratlı is nu in balbezit. Jurec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Demircioğlu trapt de bal weg. Bjeković kopt de bal weg. Kıratlı rent richting de bal. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bjeković onderschept slim de pass. Bjeković geeft een hoge lob. Jurec kopt de bal weg. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu bokst de bal weg.

76e minuut.
Skafarek passt de bal in één keer door. Tupczyński is nu in balbezit. Ciumak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ciumak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ciumak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tupczyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tupczyński kan niet meer verder spelen. Bisaku komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cepero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Drecogna bokst de bal weg.

78e minuut.
Jurec kopt de bal weg. Kıratlı is nu in balbezit. Galgóczi begaat een overtreding. Galgóczi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Chionchio verovert de bal door een tackle van achteren. Chionchio geeft een hoge lob. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı draait met de bal, schiet en ... Demircioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - F.C. GEENE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united mihailesti 68%, F.C. GEENE 32%.
united mihailesti - F.C. GEENE 0:4