Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
49-ers Brasov BonoU2
442 Tactiek meci virusi
59% Balbezit 41%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 42.1
solide Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Drulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulić passt de bal in één keer door. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - BonoU2 0:1

15e minuut.
Novello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neculau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drulić geeft de bal voor. Matolcsy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rychlý passt de bal met de wreef. Daar is Balado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balado geeft de bal voor. Cívka is nu in balbezit. Cívka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Zancu speelt de bal door. Daar is Matolcsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap. Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - BonoU2 0:2

27e minuut.
Rychlý rent richting de bal. Rychlý probeert naar een medespeler te passen. Cívka is nu in balbezit. Rychlý is nu in balbezit. Rychlý haalt uit met een fantastische trap. Kudrick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rychlý is nu in balbezit. Rychlý geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Tejkal rent richting de bal. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - BonoU2 1:2

28e minuut.
Matolcsy met een sublieme pass. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu passt de bal met de wreef. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De Vogue kan de bal niet met de borst controleren. Drulić probeert naar een medespeler te passen. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Mourão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - BonoU2 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 60%, BonoU2 40%.
49-ers Brasov - BonoU2 1:3

46e minuut.
Harrison komt het veld opgelopen. Sabanlı komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Neculau speelt de bal door. Drulić heeft problemen om de bal te vangen. Drulić geeft een hoge lob. Matolcsy krijgt zijn hoofd ertegen. Mourão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - BonoU2 1:4

74e minuut.
Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. De Winter verovert de bal door een tackle van achteren. Cívka verovert de bal door een tackle van achteren. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Kudrick maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - BonoU2 2:4

75e minuut.
Kozarek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Drulić rent richting de bal. Drulić passt de bal zonder na te denken. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - BonoU2 2:5

82e minuut.
Balado onderschept slim de pass. Rychlý rent richting de bal. Rychlý speelt de bal door. Cívka heeft problemen om de bal te vangen. Cívka draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Reszeli Soós met een sublieme pass. Daar is Drulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drulić met een sublieme pass. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Mourão bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 72%, BonoU2 28%.
49-ers Brasov - BonoU2 2:5