Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real United 80 Leon Legacy
352 Tactiek 1
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.5 gemiddelde waardering 43.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Faísca passt de bal in één keer door. Bauševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauševičius speelt de bal door. Daar is Schustov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schustov draait met de bal, schiet en ... Valenari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is Tamburino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schustov rent richting de bal. Bauševičius rent richting de bal. Bauševičius draait met de bal, schiet en ... Silvestro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Bauševičius met de inworp. Tamburino is nu in balbezit. Mangia verovert de bal door een tackle van achteren. Mangia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bauševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauševičius passt de bal met de wreef. Bruat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov draait met de bal, schiet en ... Valenari bokst de bal weg.

15e minuut.
Mangia passt de bal in één keer door. Bauševičius rent richting de bal. Bauševičius passt de bal in één keer door. Schustov is nu in balbezit. Schustov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zimelli kopt de bal weg. Bordignon is nu in balbezit. Bordakiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bordakiewicz krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bordakiewicz geeft een hoge lob. Silvestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov verovert de bal door een tackle van achteren. Schustov haalt uit met een fantastische trap. Valenari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:1

22e minuut.
Krokowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowicz geeft een lange en hoge pass. Schustov heeft problemen om de bal te vangen. Kukov is nu in balbezit. Kukov draait met de bal, schiet en ... Valenari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schustov is nu in balbezit. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:2

24e minuut.
Aluigi rent richting de bal. Krokowicz onderschept slim de pass. Krokowicz geeft de bal voor. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Aluigi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ganza de bal onder controle te krijgen. Bordakiewicz met een sublieme pass. Kukov is nu in balbezit. Kukov draait met de bal, schiet en ... Valenari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kukov is nu in balbezit. Montalcini met een sublieme pass. Kukov rent richting de bal. Kukov haalt uit met een fantastische trap. Valenari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:3

31e minuut.
Bruat rent richting de bal. Bruat geeft de bal voor. Kukov rent richting de bal. Kukov passt de bal in één keer door. Schustov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zimelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz passt de bal met de wreef. Schustov is nu in balbezit. Schustov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Krokowicz geeft een lange en hoge pass. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov met een sublieme pass. Schustov rent richting de bal. Schustov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schustov is nu in balbezit. Schustov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:4

42e minuut.
Kukov met een snelle inworp. Bruat rent richting de bal. Bruat passt de bal in één keer door. Schustov is nu in balbezit. Schustov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:5

43e minuut.
Aluigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukov geeft de bal voor. Schustov rent richting de bal. Schustov schiet op doel. Valenari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real United 80 82%, Leon Legacy 18%.
Real United 80 - Leon Legacy 0:5

47e minuut.
Bruat passt de bal met de wreef. Kukov probeert naar een medespeler te passen. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov haalt uit met een fantastische trap. Valenari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:6

49e minuut.
Daar is Bruat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruat passt de bal zonder na te denken. Montalcini kan de bal niet met de borst controleren. Kukov rent richting de bal. Kukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:7

50e minuut.
Bordakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bruat geeft een lange en hoge pass. Silvestro kopt de bal weg. Kukov geeft de bal voor. Schustov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Valenari met een harde bal richting middenveld. Bordakiewicz kopt de bal weg. Mangia geeft een hoge lob. Kukov rent richting de bal. Kukov draait met de bal, schiet en ... Valenari bokst de bal weg. Schustov rent richting de bal. Schustov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:8

51e minuut.
Zimelli speelt de bal door. Ganza rent richting de bal. Schustov is nu in balbezit. Schustov schiet op doel. Silvestro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kukov is nu in balbezit. Bruat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruat passt de bal zonder na te denken. Bauševičius is nu in balbezit. Bauševičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Krokowicz met de inworp. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov geeft een hoge lob. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukov probeert naar een medespeler te passen. Schustov rent richting de bal. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:9

66e minuut.
Gabryel rent richting de bal. Gabryel geeft een hoge lob. Kukov speelt de bal door. Schustov rent richting de bal. Schustov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Bauševičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauševičius passt de bal met de wreef. Schustov rent richting de bal. Schustov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Gabryel rent richting de bal. Gabryel passt de bal zonder na te denken. Moliterni heeft problemen om de bal te vangen. Schustov rent richting de bal. Schustov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:10

74e minuut.
Bauševičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangia is nu in balbezit. Mangia passt de bal zonder na te denken. Bruat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruat draait met de bal, schiet en ... Valenari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bauševičius is nu in balbezit. Bauševičius schiet op doel. Valenari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:11

78e minuut.
Mangia speelt de bal door. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silvestro krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bruat rent richting de bal. Bruat met een sublieme pass. Kukov rent richting de bal. Kukov draait met de bal, schiet en ... Valenari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:12

83e minuut.
Krokowicz passt de bal in één keer door. Bruat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruat met een sublieme pass. Klungelig pakt Schustov de bal. Schustov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:13

84e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal met de wreef. Tamburino probeert de bal met de borst te controleren. Schustov is nu in balbezit. Schustov haalt uit met een fantastische trap. Valenari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Montalcini trapt de bal weg. Mangia kopt de bal weg. Bauševičius is nu in balbezit. Bauševičius haalt uit met een fantastische trap. Valenari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Leon Legacy 0:14

88e minuut.
Zimelli speelt de bal door. Klungelig pakt Ganza de bal. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real United 80 82%, Leon Legacy 18%.
Real United 80 - Leon Legacy 0:14