Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I leoni di Riddick JUPITER 10
Normal Tactiek Totti TRIS - 4C
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 39.3
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Van Ermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Ermen passt de bal met de wreef. Lenti rent richting de bal. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft een hoge lob. Turturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles haalt uit met een fantastische trap. Bruschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:1

21e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Turturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:2

37e minuut.
Telles speelt de bal door. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Bruschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:3

43e minuut.
Moraleda geeft de bal voor. Cataldo probeert de bal aan de voet te houden. Van Ermen speelt de bal door. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:4

45e minuut.
Pergoli rent richting de bal. Pergoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moraleda de bal. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I leoni di Riddick 69%, JUPITER 10 31%.
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:4

56e minuut.
Van Ermen speelt de bal door. Kochan met een sublieme pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ... Bruschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kochan speelt de bal door. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennacini is nu in balbezit. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš schiet op doel. Bruschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Banfi rent richting de bal. Telles onderschept slim de pass. Telles passt de bal met de wreef. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. Bruschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lenti probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:5

70e minuut.
Kochan is nu in balbezit. Kochan passt de bal in één keer door. Lenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:6

72e minuut.
Doeltrap. Bruschi trapt de bal weg van het doel. Van Ermen kopt de bal weg. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:7

74e minuut.
Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš rent richting de bal. Kochan speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Bruschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:8

81e minuut.
Pergoli speelt de bal door. Daar is Ulrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbelli begaat een overtreding. Garbelli krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Telles rent richting de bal. Telles haalt uit met een fantastische trap. Banfi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I leoni di Riddick 75%, JUPITER 10 25%.
I leoni di Riddick - JUPITER 10 0:8