Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fucili Possenti ASD SPINZU_FOTBALLCLUB
Normal Tactiek amuni
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 34.7
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Turcinovich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rylik de bal. Soldo rent richting de bal. Mariz onderschept slim de pass. Mariz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcinovich probeert naar een medespeler te passen. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Soldo kopt de bal weg. Turcinovich is nu in balbezit. Turcinovich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bocelli de bal. Bocelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lodolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malavasi rent richting de bal. Gioffredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malavasi verovert de bal door een tackle van achteren. Malavasi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:1

31e minuut.
Rylik is nu in balbezit. Soldo rent richting de bal. Rylik onderschept slim de pass. Rylik geeft een lange en hoge pass. Mariz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Rylik is nu in balbezit. Rylik passt de bal met de wreef. Malavasi rent richting de bal. Malavasi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Berselli heeft problemen om de bal te vangen. Fazi is nu in balbezit. Fazi passt de bal in één keer door. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rylik speelt de bal door. Antuofermo is nu in balbezit. Mariz onderschept slim de pass. Mariz draait met de bal, schiet en ... Marchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili Possenti 71%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 29%.
Fucili Possenti - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:2

48e minuut.
Malavasi speelt de bal door. Daar is Crispino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rylik probeert naar een medespeler te passen. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Malavasi rent richting de bal. Malavasi passt de bal zonder na te denken. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel. Marchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:3

67e minuut.
Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini geeft een hoge lob. Crispino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turcinovich rent richting de bal. Turcinovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bastone probeert naar een medespeler te passen. Rylik rent richting de bal. Rylik speelt de bal door. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Marchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili Possenti 67%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 33%.
Fucili Possenti - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:3