Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CERAMICHE CANEGRATE Dukla
gipsi Tactiek A1
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 39.9
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Orsina kopt de bal weg. Ombrellaio heeft problemen om de bal te vangen. Ombrellaio passt de bal in één keer door. Ariotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariotti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Santin passt de bal met de wreef. Chandak rent richting de bal. Deniro verovert de bal door een tackle van achteren. Mrożek verovert de bal door een tackle van achteren. Mrożek haalt uit met een fantastische trap. Serafini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Beltramini is nu in balbezit. Beltramini speelt de bal door. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Dukla 0:1

41e minuut.
Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros met een sublieme pass. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Dukla 0:2

44e minuut.
Marcianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcianesi passt de bal met de wreef. Beltramini rent richting de bal. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio schiet op doel. Vogiatzakis bokst de bal weg. Marcianesi heeft problemen om de bal te vangen. Beltramini is nu in balbezit. Beltramini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CERAMICHE CANEGRATE 53%, Dukla 47%.
CERAMICHE CANEGRATE - Dukla 0:2

48e minuut.
Marcianesi geeft de bal voor. Liturgista rent richting de bal. Domenici bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista onderschept slim de pass. Liturgista geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pasikowski met een sublieme pass. Pacciello heeft problemen om de bal te vangen. Pacciello passt de bal in één keer door. Daar is Mrożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrożek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tripi is nu in balbezit. Ombrellaio verovert de bal door een tackle van achteren. Ariotti is nu in balbezit. Ariotti schiet op doel. Vogiatzakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Vogiatzakis met een harde bal richting middenveld. Domenici kopt de bal weg. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ariotti is nu in balbezit. Ariotti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Chandak met een sublieme pass. Klungelig pakt Gaboardi de bal. Tripi geeft een lange en hoge pass. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Dukla 1:2

65e minuut.
Orsina bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsina speelt de bal door. Ariotti rent richting de bal. Ariotti schiet op doel. Vogiatzakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Deniro verovert de bal door een tackle van achteren. Deniro geeft de bal voor. Ariotti rent richting de bal. Ariotti draait met de bal, schiet en ... Vogiatzakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Deniro passt de bal zonder na te denken. Beltramini is nu in balbezit. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vogiatzakis trapt de bal weg van het doel. Orsina rent richting de bal. Orsina passt de bal zonder na te denken. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio schiet op doel. Vogiatzakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Deniro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Donnini met de inworp. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski geeft een hoge lob. Serafini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serafini speelt de bal door. Pasikowski kopt de bal weg. Liturgista rent richting de bal. Liturgista draait met de bal, schiet en ... Serafini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Pasikowski passt de bal zonder na te denken. Deniro speelt de bal door. Sacerdoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacerdoti passt de bal in één keer door. Beltramini bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Beltramini is nu in balbezit. Beltramini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Dukla 1:3

82e minuut.
Gaboardi passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donnini met een snelle inworp. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Santin heeft problemen om de bal te vangen. Ariotti rent richting de bal. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ombrellaio passt de bal in één keer door. Beltramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini passt de bal in één keer door. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio schiet op doel. Vogiatzakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Sacerdoti is nu in balbezit. Sacerdoti passt de bal met de wreef. Deniro rent richting de bal. Chandak verovert de bal door een tackle van achteren. Chandak draait met de bal, schiet en ... Serafini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CERAMICHE CANEGRATE 48%, Dukla 52%.
CERAMICHE CANEGRATE - Dukla 1:3