Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Officina del Gusto HURRICANRANA
Normal Tactiek ORTO MUSO
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Winter de bal. Winter probeert naar een medespeler te passen. Fudali rent richting de bal. Fudali geeft een lange en hoge pass. Dyhrberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Taffarel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taffarel met een sublieme pass. Kmiecik kopt de bal weg. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Klungelig pakt Spiridioni de bal. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal met de wreef. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kmiecik met een sublieme pass. Fudali speelt de bal door. Lavi is nu in balbezit. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Taffarel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - HURRICANRANA 0:1

16e minuut.
Kmiecik passt de bal in één keer door. Kronenberg is nu in balbezit. Kronenberg geeft de bal voor. Dyhrberg kopt de bal weg. Denni heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taffarel speelt de bal door. Christophersen kopt de bal weg. Dyhrberg heeft problemen om de bal te vangen. Dyhrberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Winter passt de bal met de wreef. Christophersen is nu in balbezit. Christophersen passt de bal in één keer door. Lavi is nu in balbezit. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Taffarel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Fudali met een sublieme pass. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Toninelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyhrberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lavi komt bij de bal en schiet. Taffarel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - HURRICANRANA 0:2

41e minuut.
Daar is Ferracuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winter rent richting de bal. Winter passt de bal in één keer door. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Taffarel bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Raia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg is nu in balbezit. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - HURRICANRANA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Officina del Gusto 73%, HURRICANRANA 27%.
Officina del Gusto - HURRICANRANA 0:3

49e minuut.
Lavi passt de bal in één keer door. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal met de wreef. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Winter geeft een hoge lob. Lavi kopt de bal weg. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Taffarel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - HURRICANRANA 0:4

57e minuut.
Pugni is nu in balbezit. Christophersen onderschept slim de pass. Christophersen met een sublieme pass. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Spiridioni rent richting de bal. Spiridioni passt de bal zonder na te denken. Ferracuti rent richting de bal. Lavi rent richting de bal. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fudali passt de bal in één keer door. Winter met een sublieme pass. Lavi heeft problemen om de bal te vangen. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg heeft problemen om de bal te vangen. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Taffarel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Dyhrberg passt de bal zonder na te denken. Winter heeft problemen om de bal te vangen. Winter passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Winter geeft een lange en hoge pass. Taffarel probeert naar een medespeler te passen. Fudali kopt de bal weg. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Biscardi heeft problemen om de bal te vangen. Dyhrberg onderschept slim de pass. Dyhrberg passt de bal in één keer door. Lavi is nu in balbezit. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - HURRICANRANA 0:5

80e minuut.
Denni controleert de bal met de borst. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg passt de bal in één keer door. Lavi is nu in balbezit. Lavi schiet op doel. Taffarel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kronenberg neemt de hoekschop. Daar is Spiridioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavi is nu in balbezit. Lavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg passt de bal in één keer door. Lavi is nu in balbezit. Lavi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Winter rent richting de bal. Alloisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Winter raakt geblesseerd tijdens het duel. Winter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Dyhrberg de bal. Lavi rent richting de bal. Lavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg passt de bal met de wreef. Daar is Lavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavi draait met de bal, schiet en ... Taffarel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Officina del Gusto 78%, HURRICANRANA 22%.
Officina del Gusto - HURRICANRANA 0:5