Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:48
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Forba Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2998
Forba A.C Cardoso
Normal Tactiek 442prova
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 48.8
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:1

6e minuut.
Pittaluga passt de bal met de wreef. Barreda rent richting de bal. Daar is Barreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:2

10e minuut.
Skočdolesa verovert de bal door een tackle van achteren. Skočdolesa met een sublieme pass. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Olivetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:3

10e minuut.
Daar is Pittaluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskóła onderschept slim de pass. Jaskóła passt de bal zonder na te denken. Barreda is nu in balbezit. Barreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:4

12e minuut.
Di Sabato kopt de bal weg. Višňovský rent richting de bal. Višňovský probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Olivetti trapt de bal weg. Skočdolesa kopt de bal weg. Klungelig pakt Maremonti de bal. Barreda is nu in balbezit. Barreda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Skočdolesa met een sublieme pass. Višňovský rent richting de bal. Višňovský met een sublieme pass. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barreda is nu in balbezit. Barreda speelt de bal door. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:5

18e minuut.
Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaskóła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:6

23e minuut.
Višňovský kopt de bal weg. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdolesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Višňovský probeert naar een medespeler te passen. Maremonti heeft problemen om de bal te vangen. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Olivetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:7

30e minuut.
Pittaluga passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Niţă de bal onder controle te krijgen. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:8

32e minuut.
Barreda met een sublieme pass. Višňovský heeft problemen om de bal te vangen. Višňovský speelt de bal door. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Olivetti bokst de bal weg.

36e minuut.
Niţă met een snelle inworp. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Skočdolesa speelt de bal door. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo met een sublieme pass. Višňovský met een sublieme pass. Barreda is nu in balbezit. Barreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:9

39e minuut.
Niţă geeft de bal voor. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda is nu in balbezit. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Olivetti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Niţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo speelt de bal door. Skočdolesa is nu in balbezit. Skočdolesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Baro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda passt de bal met de wreef. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Maremonti geeft een lange en hoge pass. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă speelt de bal door. Barreda rent richting de bal. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Olivetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaskóła maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forba 82%, A.C Cardoso 18%.
Forba - A.C Cardoso 0:10

47e minuut.
Višňovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła geeft een hoge lob. Barreda rent richting de bal. Barreda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Baro geeft een lange en hoge pass. Jaskóła maakt een snoekduik en kopt de bal. Maremonti heeft problemen om de bal te vangen. Skočdolesa rent richting de bal. Skočdolesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:11

52e minuut.
Quevedo passt de bal in één keer door. Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdolesa probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:12

53e minuut.
Višňovský heeft problemen om de bal te vangen. Višňovský speelt de bal door. Skočdolesa geeft de bal voor. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:13

57e minuut.
Circi kopt de bal weg. Graña probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Skočdolesa de bal onder controle te krijgen. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:14

58e minuut.
Jaskóła passt de bal in één keer door. Barreda rent richting de bal. Skočdolesa probeert naar een medespeler te passen. Niţă heeft problemen om de bal te vangen. Niţă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olivetti trapt de bal weg van het doel. Quevedo kopt de bal weg. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdolesa onderschept slim de pass. Skočdolesa geeft een lange en hoge pass. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:15

65e minuut.
Doeltrap. Chmielewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Jaskóła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skočdolesa rent richting de bal. Skočdolesa met een sublieme pass. Daar is Chmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdolesa probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olivetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Niţă heeft problemen om de bal te vangen. Facondini is nu in balbezit. Facondini geeft een hoge lob. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Sourtzinos komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Baro trapt de bal weg van het doel. Niţă kopt de bal weg. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Quevedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maremonti de bal. Sourtzinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sourtzinos haalt uit met een fantastische trap. Olivetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:16

82e minuut.
Višňovský met de inworp. Skočdolesa is nu in balbezit. Skočdolesa passt de bal zonder na te denken. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forba - A.C Cardoso 0:17

88e minuut.
Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdolesa schiet op doel. Sourtzinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quevedo rent richting de bal. Quevedo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forba 83%, A.C Cardoso 17%.
Forba - A.C Cardoso 0:17