Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForzaRona Villanova
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Vissani speelt de bal door. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli passt de bal zonder na te denken. Genovesi heeft problemen om de bal te vangen. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Imovilli speelt de bal door. Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovesi passt de bal zonder na te denken. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cipolletta met een harde bal richting middenveld. Vissani kopt de bal weg. Daar is Amelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

10e minuut.
Belardinelli heeft problemen om de bal te vangen. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli passt de bal in één keer door. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Amelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Re met een snelle inworp. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli geeft een hoge lob. Cipolletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Vissani verovert de bal door een tackle van achteren. Vissani probeert naar een medespeler te passen. Imovilli met een sublieme pass. Genovesi rent richting de bal. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Re met een snelle inworp. Imovilli is nu in balbezit. Lentulo is nu in balbezit. Imovilli verovert de bal door een tackle van achteren. Imovilli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Beltati probeert naar een medespeler te passen. Merighetti is nu in balbezit. Della Camera bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetti verovert de bal door een tackle van achteren. Merighetti haalt uit met een fantastische trap. Frezzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Massara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beltati met een sublieme pass. Agate met een sublieme pass. Merighetti rent richting de bal. Merighetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Deodato geeft een lange en hoge pass. Imovilli speelt de bal door. Re rent richting de bal. Re heeft problemen om de bal te vangen. Re schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Vecchiotti speelt de bal door. Daar is Imovilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imovilli passt de bal met de wreef. Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Villanova 0:1

32e minuut.
Beltati passt de bal zonder na te denken. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli met een sublieme pass. Genovesi rent richting de bal. Genovesi haalt uit met een fantastische trap. Cipolletta bokst de bal weg.

40e minuut.
Vissani passt de bal zonder na te denken. Re is nu in balbezit. Genovesi rent richting de bal. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli draait met de bal, schiet en ... Cipolletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Beltati probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merighetti de bal. Bencivegna begaat een overtreding. Merighetti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaRona 63%, Villanova 37%.
ForzaRona - Villanova 0:1

46e minuut.
Vissani is nu in balbezit. Vissani speelt de bal door. Almanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanno geeft een lange en hoge pass. Genovesi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Villanova 0:2

53e minuut.
Della Camera speelt de bal door. Imovilli heeft problemen om de bal te vangen. Genovesi rent richting de bal. Imovilli rent richting de bal. Imovilli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Imovilli onderschept slim de pass. Imovilli passt de bal zonder na te denken. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi schiet op doel. Cipolletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Villanova 0:3

59e minuut.
Beltati rent richting de bal. Beltati passt de bal in één keer door. Bencivegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetti onderschept slim de pass. Merighetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Imovilli verovert de bal door een tackle van achteren. Imovilli speelt de bal door. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi haalt uit met een fantastische trap. Cipolletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Villanova 0:4

79e minuut.
Vallebona geeft de bal voor. Deodato bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi onderschept slim de pass. Genovesi schiet op doel. Cipolletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Villanova 0:5

82e minuut.
Deodato geeft de bal voor. Della Camera kopt de bal weg. Piovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovani geeft een lange en hoge pass. Almanno kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deodato rent richting de bal. Genovesi verovert de bal door een tackle van achteren. Genovesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Villanova 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaRona 67%, Villanova 33%.
ForzaRona - Villanova 0:6