Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtus Zumpano ASD Rizziconi Calcio
Alberello Tactiek 442 F10 pr2
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 42.4
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Carolinis met een sublieme pass. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy passt de bal zonder na te denken. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - ASD Rizziconi Calcio 0:1

13e minuut.
Lunardo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carolinis met de inworp. De Monte is nu in balbezit. De Monte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kotlár passt de bal in één keer door. Carolinis rent richting de bal. Carolinis geeft een hoge lob. De Monte is nu in balbezit. De Monte schiet op doel. Ausanio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Carolinis passt de bal zonder na te denken. Seravalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seravalli passt de bal in één keer door. De Monte heeft problemen om de bal te vangen. De Monte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dranirskiy speelt de bal door. Kotlár is nu in balbezit. Kotlár passt de bal zonder na te denken. De Monte is nu in balbezit. De Monte schiet op doel. Ausanio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Carolinis is nu in balbezit. Carolinis geeft een lange en hoge pass. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - ASD Rizziconi Calcio 0:2

30e minuut.
Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy passt de bal met de wreef. Seravalli rent richting de bal. Seravalli draait met de bal, schiet en ... Ausanio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - ASD Rizziconi Calcio 0:3

36e minuut.
Lunardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lunardo met een sublieme pass. Lattisi is nu in balbezit. Caffaro onderschept slim de pass. Caffaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gambaretti geeft een hoge lob. Mezzaro rent richting de bal. Mezzaro speelt de bal door. De Monte rent richting de bal. De Monte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - ASD Rizziconi Calcio 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Zumpano 83%, ASD Rizziconi Calcio 17%.
Virtus Zumpano - ASD Rizziconi Calcio 0:4

54e minuut.
Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzaro geeft een hoge lob. Sanvito probeert de bal met de borst te controleren. De Monte rent richting de bal. De Monte draait met de bal, schiet en ... Ausanio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Caffaro haalt uit met een fantastische trap. Ausanio probeert naar een medespeler te passen. Mastranton heeft problemen om de bal te vangen. Caffaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffaro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - ASD Rizziconi Calcio 0:5

71e minuut.
Gambaretti geeft een hoge lob. Inworp. Mezzaro met een snelle inworp. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Mezzaro passt de bal in één keer door. Carolinis rent richting de bal. Carolinis geeft de bal voor. Mezzaro is nu in balbezit. Mezzaro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mezzaro rent richting de bal. Mezzaro geeft de bal voor. Sanvito heeft problemen om de bal te vangen. De Monte is nu in balbezit. De Monte schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Mezzaro is nu in balbezit. Mezzaro geeft de bal voor. Seravalli is nu in balbezit. Seravalli haalt uit met een fantastische trap. Ausanio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - ASD Rizziconi Calcio 0:6

90e minuut.
Dranirskiy passt de bal in één keer door. Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzaro geeft een lange en hoge pass. De Monte is nu in balbezit. De Monte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Zumpano 78%, ASD Rizziconi Calcio 22%.
Virtus Zumpano - ASD Rizziconi Calcio 0:6