Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbagianni FC sirkos
352 Tactiek re
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 47.4
weak Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Collasius bereikt de bal nog maar net als eerste. Collasius geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magistro met een snelle inworp. Ferroni geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Mynzu onderschept slim de pass. Mynzu met een sublieme pass. Žlíca geeft een hoge lob. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Pierami bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierami passt de bal in één keer door. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero schiet op doel. Busti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:1

7e minuut.
Mynzu rent richting de bal. Mynzu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Magistro de bal. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Magistro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosacoff probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:2

17e minuut.
Žlíca rent richting de bal. Žlíca passt de bal in één keer door. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero schiet op doel. Busti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:3

22e minuut.
Žlíca onderschept slim de pass. Žlíca speelt de bal door. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Busti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:4

27e minuut.
Kosacoff probeert naar een medespeler te passen. Žlíca geeft de bal voor. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap. Busti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:5

29e minuut.
Pierami bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca onderschept slim de pass. Žlíca probeert naar een medespeler te passen. Mynzu rent richting de bal. Mynzu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak geeft de bal voor. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu schiet op doel. Busti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:6

45e minuut.
Doeltrap. Follis met een harde bal richting middenveld. De Franceschi heeft problemen om de bal te vangen. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Busti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbagianni FC 67%, sirkos 33%.
Barbagianni FC - sirkos 0:7

46e minuut.
Materzok geeft een hoge lob. Žlíca is nu in balbezit. Žlíca passt de bal in één keer door. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:8

47e minuut.
Žlíca verovert de bal door een tackle van achteren. Žlíca probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:9

51e minuut.
Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński geeft de bal voor. Bizzozero kopt de bal weg. Žlíca rent richting de bal. Žlíca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:10

54e minuut.
Maliniak rent richting de bal. Maliniak geeft een hoge lob. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap. Busti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:11

56e minuut.
Pierami is nu in balbezit. Kosacoff verovert de bal door een tackle van achteren. Kosacoff passt de bal in één keer door. Bizzozero heeft problemen om de bal te vangen. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Mynzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tupczyński is nu in balbezit. Tupczyński geeft een lange en hoge pass. Maliniak rent richting de bal. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Magistro geeft een lange en hoge pass. Pierami kopt de bal weg. Tupczyński probeert naar een medespeler te passen. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grom geeft een hoge lob. Žlíca kopt de bal weg. Bizzozero probeert de bal met de borst te controleren. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Busti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:12

75e minuut.
Maliniak met een sublieme pass. Bizzozero rent richting de bal. Žlíca is nu in balbezit. Mynzu rent richting de bal. Mynzu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tupczyński geeft de bal voor. Magistro heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak met een sublieme pass. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tupczyński passt de bal zonder na te denken. Kosacoff met een sublieme pass. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu haalt uit met een fantastische trap. Busti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:13

82e minuut.
Kosacoff met een sublieme pass. Mynzu geeft een hoge lob. Žlíca kopt de bal weg. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pierami rent richting de bal. Kosacoff onderschept slim de pass. Kosacoff met een sublieme pass. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero schiet op doel. Busti bokst de bal weg.

88e minuut.
Follis geeft een lange en hoge pass. Kosacoff probeert de bal aan de voet te houden. Žlíca bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca draait met de bal, schiet en ... Busti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - sirkos 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbagianni FC 83%, sirkos 17%.
Barbagianni FC - sirkos 0:14