Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pescaramanzia FC Mucche guerriere ninjia
Normal Tactiek Defend
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Corni verovert de bal door een tackle van achteren. Zampati verovert de bal door een tackle van achteren. Michellati is nu in balbezit. Corni rent richting de bal. Corni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - Mucche guerriere ninjia 0:1

16e minuut.
Anglesio kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michellati neemt de hoekschop. Corni is nu in balbezit. Corni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - Mucche guerriere ninjia 0:2

30e minuut.
Beltati passt de bal met de wreef. Michellati probeert naar een medespeler te passen. Abbaticola is nu in balbezit. Corni verovert de bal door een tackle van achteren. Corni draait met de bal, schiet en ... Salerno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Anglesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corni is nu in balbezit. Corni schiet op doel. Salerno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - Mucche guerriere ninjia 0:3

33e minuut.
Italiano is nu in balbezit. Italiano geeft de bal voor. Chiappa kopt de bal weg. Corni heeft problemen om de bal te vangen. Corni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dalla Riva met de inworp. Michellati rent richting de bal. Michellati passt de bal zonder na te denken. Corni is nu in balbezit. Corni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Beltati met een sublieme pass. Michellati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiogna. Michellati raakt geblesseerd tijdens het duel. Beltati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Michellati met een sublieme pass. Abbaticola speelt de bal door. Corni rent richting de bal. Corni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Picarelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guisbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcarini rent richting de bal. Marcarini geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - Mucche guerriere ninjia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pescaramanzia FC 71%, Mucche guerriere ninjia 29%.
Pescaramanzia FC - Mucche guerriere ninjia 1:3

49e minuut.
Michellati onderschept slim de pass. Michellati passt de bal met de wreef. Abbaticola rent richting de bal. Corni verovert de bal door een tackle van achteren. Corni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Marcarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Italiano onderschept slim de pass. Italiano passt de bal met de wreef. Corni rent richting de bal. Corni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Michellati verovert de bal door een tackle van achteren. Michellati met een sublieme pass. Anglesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Corni verovert de bal door een tackle van achteren. Corni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chiappa met een sublieme pass. Chieri rent richting de bal. Beltati begaat een overtreding. Beltati krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Italiano geeft een hoge lob. Zampati rent richting de bal. Corni onderschept slim de pass. Corni draait met de bal, schiet en ... Abbaticola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salerno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Chiappa kopt de bal weg. Michellati is nu in balbezit. Met opzet legt Grimani zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grimani naar de kleedkamers voor een vroege douche. Michellati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Italiano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Corni rent richting de bal. Corni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - Mucche guerriere ninjia 1:4

79e minuut.
Guisbo geeft een lange en hoge pass. Michellati is nu in balbezit. Michellati met een sublieme pass. Corni rent richting de bal. Corni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Picarelli geeft de bal voor. Chiogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiogna met een sublieme pass. Corni heeft problemen om de bal te vangen. Corni haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Anglesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salerno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pescaramanzia FC 57%, Mucche guerriere ninjia 43%.
Pescaramanzia FC - Mucche guerriere ninjia 1:4