Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Literoresa Quartu Sant`Elena
Normal Tactiek FP4NOINCROCIA3
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten outstanding
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Foglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Foglietti geeft een hoge lob. Barcelos kopt de bal weg. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Boiangiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langvik geeft de bal voor. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Parri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

9e minuut.
Cologna is nu in balbezit. Garbossa geeft de bal voor. Ambrosio kopt de bal weg. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:1

11e minuut.
Dal Porto speelt de bal door. Santilicheri rent richting de bal. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu geeft de bal voor. Foglietti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Langvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Langvik passt de bal met de wreef. Foglietti rent richting de bal. Daar is Foglietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foglietti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ambrosio passt de bal met de wreef. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti passt de bal zonder na te denken. Boiangiu met een sublieme pass. Foglietti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:2

22e minuut.
Langvik kopt de bal weg. Dal Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos geeft een lange en hoge pass. Ambrosio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:3

24e minuut.
Langvik geeft een hoge lob. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio passt de bal met de wreef. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti schiet op doel. Parri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:4

27e minuut.
Cavazzi kopt de bal weg. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti passt de bal in één keer door. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Garbossa geeft een hoge lob. Ambrosio rent richting de bal. Foglietti rent richting de bal. Foglietti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:5

30e minuut.
Cologna is nu in balbezit. Langvik geeft een lange en hoge pass. Cologna probeert de bal aan de voet te houden. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cavazzi kopt de bal weg. Barcelos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dal Porto is nu in balbezit. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Restivo geeft een lange en hoge pass. Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Ambrosio kopt de bal weg. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Restivo heeft problemen om de bal te vangen. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:6

36e minuut.
Ambrosio speelt de bal door. Cavazzi heeft problemen om de bal te vangen. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. Restivo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Boiangiu kopt de bal weg. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti met een sublieme pass. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu geeft de bal voor. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:7

40e minuut.
Franciotti onderschept slim de pass. Franciotti geeft een lange en hoge pass. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:8

42e minuut.
Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. Restivo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:9

43e minuut.
Barcelos geeft een hoge lob. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti geeft een hoge lob. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio geeft een hoge lob. Parri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Literoresa 84%, Quartu Sant`Elena 16%.
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:9

48e minuut.
Cardin heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal met de wreef. Foglietti rent richting de bal. Foglietti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Langvik probeert naar een medespeler te passen. Foglietti met een sublieme pass. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel. Parri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:10

54e minuut.
Langvik geeft een hoge lob. Ambrosio kan de bal niet met de borst controleren. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Boccotti geeft een lange en hoge pass. Daar is Franciotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciotti probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:11

60e minuut.
Franciotti passt de bal met de wreef. Maurelli is nu in balbezit. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio schiet op doel. Parri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:12

61e minuut.
Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Cavazzi is nu in balbezit. Cavazzi passt de bal in één keer door. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cavazzi is nu in balbezit. Franciotti onderschept slim de pass. Franciotti passt de bal met de wreef. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:13

63e minuut.
Restivo probeert de bal met de borst te controleren. Franciotti rent richting de bal. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Parri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:14

70e minuut.
Barcelos geeft de bal voor. Klungelig pakt Ambrosio de bal. Maurelli is nu in balbezit. Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Parri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Foglietti rent richting de bal. Foglietti speelt de bal door. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Parri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:15

75e minuut.
Inworp. Barcelos met een snelle inworp. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti passt de bal met de wreef. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:16

79e minuut.
Langvik is nu in balbezit. Langvik speelt de bal door. Barcelos met een sublieme pass. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Langvik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dal Porto de bal onder controle te krijgen. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio controleert de bal met de borst. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tucceri geeft een lange en hoge pass. Ambrosio probeert de bal met de borst te controleren. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. Parri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:17

88e minuut.
Foglietti kopt de bal weg. Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Franciotti rent richting de bal. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Literoresa 88%, Quartu Sant`Elena 12%.
Literoresa - Quartu Sant`Elena 0:18