Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U. C. Deteli EUR 1971
Normal Tactiek 352bis
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


19e minuut.
Rašeta rent richting de bal. Rašeta speelt de bal door. Felappi speelt de bal door. Iacopini is nu in balbezit. Iacopini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Paina is nu in balbezit. Paina probeert naar een medespeler te passen. Valiante bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiante schiet op doel. Buculei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Felappi met de inworp. Rašeta rent richting de bal. Rašeta geeft de bal voor. Liebers springt en kopt de bal. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iacopini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U. C. Deteli - EUR 1971 0:1

42e minuut.
Perosino rent richting de bal. Felappi onderschept slim de pass. Felappi speelt de bal door. Iacopini is nu in balbezit. Iacopini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Paina bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebers rent richting de bal. Liebers passt de bal met de wreef. Flanderka rent richting de bal. Flanderka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
U. C. Deteli - EUR 1971 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. C. Deteli 66%, EUR 1971 34%.
U. C. Deteli - EUR 1971 0:2

49e minuut.
Rašeta onderschept slim de pass. Rašeta speelt de bal door. Klungelig pakt Liebers de bal. Liebers met een sublieme pass. Iacopini is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Perosino rent richting de bal. Mortaro is nu in balbezit. Rašeta begaat een overtreding. Rašeta krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Mortaro heeft problemen om de bal te vangen. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Iacopini de bal. Iacopini schiet op doel. Pavoni bokst de bal weg.

62e minuut.
Daar is Lucente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta met een sublieme pass. Iacopini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U. C. Deteli - EUR 1971 0:3

68e minuut.
De Miniccio heeft problemen om de bal te vangen. Liebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebers passt de bal zonder na te denken. Iacopini is nu in balbezit. Iacopini haalt uit met een fantastische trap. Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Iacopini met een sublieme pass. Liebers rent richting de bal. Liebers speelt de bal door. Felappi rent richting de bal. Felappi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Felappi neemt de hoekschop. Flanderka probeert naar een medespeler te passen. Liebers rent richting de bal. Liebers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U. C. Deteli - EUR 1971 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. C. Deteli 79%, EUR 1971 21%.
U. C. Deteli - EUR 1971 0:4