Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sedrian Broncos I Barlafus
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Ferragutti rent richting de bal. Ferragutti geeft een hoge lob. Audissino rent richting de bal. Audissino geeft de bal voor. Frizzotti krijgt zijn hoofd ertegen. Zaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandino rent richting de bal. Bandino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sedrian Broncos - I Barlafus 0:1

4e minuut.
Jaszczowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferragutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutti passt de bal met de wreef. Frizzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Frizzotti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Setto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutti verovert de bal door een tackle van achteren. Ferragutti geeft een lange en hoge pass. Torri heeft problemen om de bal te vangen. Torri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tokturan met een sublieme pass. Negrini kopt de bal weg. Ateniese probeert naar een medespeler te passen. Frizzotti heeft problemen om de bal te vangen. Frizzotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ferragutti rent richting de bal. Ferragutti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bandino de bal. Bandino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedrian Broncos - I Barlafus 0:2

33e minuut.
Pizzoni is nu in balbezit. Securo verovert de bal door een tackle van achteren. Securo passt de bal in één keer door. Bandino is nu in balbezit. Bandino draait met de bal, schiet en ... Zaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedrian Broncos - I Barlafus 0:3

42e minuut.
Zaru trapt de bal weg van het doel. Daar is Securo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Securo met een sublieme pass. Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedrian Broncos 64%, I Barlafus 36%.
Sedrian Broncos - I Barlafus 0:3

46e minuut.
Losapio is nu in balbezit. Losapio passt de bal in één keer door. Ateniese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateniese geeft een hoge lob. Torri kopt de bal weg. Zaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Setto heeft problemen om de bal te vangen. Ferragutti rent richting de bal. Ferragutti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bandino de bal. Bandino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ateniese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ferragutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferragutti passt de bal met de wreef. Frizzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Frizzotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sedrian Broncos - I Barlafus 0:4

65e minuut.
Bulgarelli rent richting de bal. Bulgarelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ateniese met de inworp. Ferragutti geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pizzoni passt de bal met de wreef. Ferragutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutti probeert naar een medespeler te passen. Bandino rent richting de bal. Bandino draait met de bal, schiet en ... Zaru bokst de bal weg.

72e minuut.
Torri is nu in balbezit. Torri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Negrini de bal onder controle te krijgen. Bandino is nu in balbezit. Bandino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sedrian Broncos - I Barlafus 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedrian Broncos 72%, I Barlafus 28%.
Sedrian Broncos - I Barlafus 0:5