Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rastaclub Mirmidonia
Normal Tactiek De Rossi
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 32.3
average Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Rivarola met de inworp. Faggini probeert naar een medespeler te passen. Babayan is nu in balbezit. Babayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Cataldo de bal. Quimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimis passt de bal met de wreef. Biavati is nu in balbezit. Biavati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:1

22e minuut.
Vivenzio met de inworp. Klungelig pakt Quimis de bal. Quimis geeft de bal voor. Biavati rent richting de bal. Biavati schiet op doel. Floresta bokst de bal weg. Klungelig pakt Babayan de bal. Biavati rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Quadrelli ... Strafschop! Directe rode kaart, Quadrelli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quadrelli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Biavati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babayan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Floresta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:2

26e minuut.
Faggini speelt de bal door. Quimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimis passt de bal zonder na te denken. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Balbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraguto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cataldo verovert de bal door een tackle van achteren. Vivenzio probeert naar een medespeler te passen. Babayan is nu in balbezit. Biavati is nu in balbezit. Biavati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Babayan is nu in balbezit. Biavati is nu in balbezit. Biavati probeert naar een medespeler te passen. Babayan is nu in balbezit. Babayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:3

36e minuut.
Rivarola geeft een hoge lob. Babayan kopt de bal weg. Biavati is nu in balbezit. Biavati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Floresta trapt de bal weg. Biavati kopt de bal weg. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Faggini is nu in balbezit. Faggini geeft een hoge lob. Biavati is nu in balbezit. Biavati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:4

41e minuut.
Vivenzio probeert naar een medespeler te passen. Quimis rent richting de bal. Quimis speelt de bal door. Babayan heeft problemen om de bal te vangen. Babayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rastaclub 63%, Mirmidonia 37%.
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:5

46e minuut.
Faggini probeert naar een medespeler te passen. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimis speelt de bal door. Biavati bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavati haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Ferraguto geeft een hoge lob. Balbo kopt de bal weg. Biavati rent richting de bal. Babayan rent richting de bal. Babayan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Vivenzio met een sublieme pass. Biavati bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan is nu in balbezit. Babayan draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Vivenzio passt de bal in één keer door. Quimis rent richting de bal. Biavati is nu in balbezit. Biavati speelt de bal door. Babayan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:6

67e minuut.
Antoniazzo kopt de bal weg. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio geeft de bal voor. Biavati rent richting de bal. Biavati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Faggini verovert de bal door een tackle van achteren. Faggini speelt de bal door. Broi controleert de bal met de borst. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:7

71e minuut.
Babayan is nu in balbezit. Quimis is nu in balbezit. Quimis speelt de bal door. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:8

72e minuut.
Daar is Biavati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biavati geeft een hoge lob. Fatigato kopt de bal weg. Babayan rent richting de bal. Babayan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:9

75e minuut.
Biavati bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavati passt de bal zonder na te denken. Babayan heeft problemen om de bal te vangen. Babayan draait met de bal, schiet en ... Floresta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:10

78e minuut.
Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio geeft een hoge lob. Biavati is nu in balbezit. Babayan is nu in balbezit. Babayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:11

85e minuut.
Mendes met de inworp. Quimis rent richting de bal. Quimis passt de bal zonder na te denken. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Loffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:12

87e minuut.
Biavati is nu in balbezit. Biavati passt de bal zonder na te denken. Babayan heeft problemen om de bal te vangen. Babayan schiet op doel. Floresta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rastaclub 75%, Mirmidonia 25%.
Fc Rastaclub - Mirmidonia 0:13