Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gotham City uc Camogliese
Normal Tactiek double
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 35.8
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Malahi trapt de bal weg. Fauro kopt de bal weg. Flageul kan de bal niet met de borst controleren. Sciabola rent richting de bal. Sciabola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tambasco geeft de bal voor. Portela is nu in balbezit. Portela passt de bal zonder na te denken. Bernardis rent richting de bal. Bernardis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Porzio is nu in balbezit. Tambasco verovert de bal door een tackle van achteren. Tambasco probeert naar een medespeler te passen. López Alcaide bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alcaide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - uc Camogliese 0:1

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salvestrini komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Doeltrap. Cara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham City 66%, uc Camogliese 34%.
FC Gotham City - uc Camogliese 0:1

46e minuut.
Mariotti komt het veld opgelopen. Romeo Moreno komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Nicolosi passt de bal zonder na te denken. Portela speelt de bal door. Cara rent richting de bal. Romeo Moreno is nu in balbezit. Romeo Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cara passt de bal zonder na te denken. Romeo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeo Moreno haalt uit met een fantastische trap. Ameri probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - uc Camogliese 0:2

57e minuut.
Romeo Moreno probeert naar een medespeler te passen. Alinari is nu in balbezit. Cara verovert de bal door een tackle van achteren. Cara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - uc Camogliese 0:3

60e minuut.
Ameri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cara is nu in balbezit. Fabrizio is nu in balbezit. Cara verovert de bal door een tackle van achteren. Cara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - uc Camogliese 0:4

61e minuut.
Sciabola rent richting de bal. Cara verovert de bal door een tackle van achteren. Fauro begaat een overtreding. Fauro krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tambasco rent richting de bal. Tambasco probeert naar een medespeler te passen. Romeo Moreno rent richting de bal. Romeo Moreno draait met de bal, schiet en ... Caliandro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fauro rent richting de bal. Fauro passt de bal zonder na te denken. Cara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tambasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambasco geeft een hoge lob. Cara heeft problemen om de bal te vangen. Romeo Moreno is nu in balbezit. Romeo Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Portela rent richting de bal. Portela passt de bal zonder na te denken. Romeo Moreno rent richting de bal. Romeo Moreno schiet op doel. Caliandro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - uc Camogliese 0:5

68e minuut.
Ameri met een sublieme pass. Gozza is nu in balbezit. Gozza speelt de bal door. Tambasco heeft problemen om de bal te vangen. Tambasco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Portela passt de bal zonder na te denken. Fabrizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cara verovert de bal door een tackle van achteren. Cara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - uc Camogliese 0:6

81e minuut.
Roadhouse passt de bal zonder na te denken. Portela is nu in balbezit. Portela passt de bal in één keer door. Nicolosi rent richting de bal. Nicolosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - uc Camogliese 0:7

85e minuut.
Roadhouse speelt de bal door. Nicolosi speelt de bal door. Mariotti rent richting de bal. Mariotti haalt uit met een fantastische trap. Caliandro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham City 75%, uc Camogliese 25%.
FC Gotham City - uc Camogliese 0:7