Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc vomero ATLETICO VERRUCA
Sweep Tactiek QTT+
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 32.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Dimita rent richting de bal. Manteca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca passt de bal met de wreef. Trombatore is nu in balbezit. Trombatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc vomero - ATLETICO VERRUCA 0:1

8e minuut.
Manteca passt de bal in één keer door. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai probeert naar een medespeler te passen. Vocale is nu in balbezit. Vocale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dukai geeft een hoge lob. Trombatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombatore passt de bal zonder na te denken. Giaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Sabelli passt de bal met de wreef. Manteca rent richting de bal. Manteca passt de bal in één keer door. Daar is Vocale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vocale haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc vomero - ATLETICO VERRUCA 0:2

21e minuut.
Sabelli met een sublieme pass. Trombatore is nu in balbezit. Trombatore passt de bal in één keer door. Giaccio rent richting de bal. Giaccio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carpi met een snelle inworp. Zinzilli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabelli. Sabelli krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rold is nu in balbezit. Trombatore verovert de bal door een tackle van achteren. Trombatore speelt de bal door. Giaccio is nu in balbezit. Giaccio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc vomero 74%, ATLETICO VERRUCA 26%.
fc vomero - ATLETICO VERRUCA 0:2

46e minuut.
Vocale passt de bal in één keer door. Manteca probeert naar een medespeler te passen. Giaccio rent richting de bal. Sabelli rent richting de bal. Sabelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Como bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin heeft problemen om de bal te vangen. Dukai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dukai is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Manteca rent richting de bal. Manteca geeft een hoge lob. Robbiati heeft problemen om de bal te vangen. Trombatore rent richting de bal. Trombatore schiet op doel. Ruci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Giaccio rent richting de bal. Sesuru bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Giaccio geeft een hoge lob. Trombatore krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc vomero - ATLETICO VERRUCA 0:3

70e minuut.
Daar is Vocale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vocale met een sublieme pass. Trombatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccio rent richting de bal. Giaccio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vocale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocale probeert naar een medespeler te passen. Manteca probeert naar een medespeler te passen. Giaccio rent richting de bal. Giaccio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vocale rent richting de bal. Vocale haalt uit met een fantastische trap. Daar is Giaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombatore rent richting de bal. Trombatore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Como de bal. Manteca onderschept slim de pass. Trombatore is nu in balbezit. Trombatore draait met de bal, schiet en ... Daar is Rold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruci bokst de bal weg.

89e minuut.
Trentin speelt de bal door. Como bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vocale. Vocale krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc vomero 68%, ATLETICO VERRUCA 32%.
fc vomero - ATLETICO VERRUCA 0:3