Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vampiri Del Nord Italia Athletic Templari
343 Tactiek g8
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
17.7 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Tolu de bal. Kupczyk rent richting de bal. Taffarelli speelt de bal door. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn haalt uit met een fantastische trap. Arienti bokst de bal weg. Fumeo rent richting de bal. Fumeo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:1

7e minuut.
Tendas probeert naar een medespeler te passen. Ćwieląg geeft een hoge lob. Albiani probeert de bal aan de voet te houden. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:2

10e minuut.
Haydn rent richting de bal. Haydn met een sublieme pass. Daar is Kupczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumeo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Morsut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morsut passt de bal in één keer door. Fumeo rent richting de bal. Fumeo haalt uit met een fantastische trap. Arienti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:3

16e minuut.
Fumeo rent richting de bal. Fumeo passt de bal zonder na te denken. Haydn rent richting de bal. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:4

19e minuut.
Talevski met een snelle inworp. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli passt de bal zonder na te denken. Haydn is nu in balbezit. Haydn haalt uit met een fantastische trap. Arienti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tolu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:5

22e minuut.
Haydn kopt de bal weg. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk passt de bal met de wreef. Fumeo is nu in balbezit. Fumeo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:6

25e minuut.
Taffarelli geeft een lange en hoge pass. Kupczyk rent richting de bal. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:7

27e minuut.
Kupczyk is nu in balbezit. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:8

28e minuut.
Tarsitano met een sublieme pass. Taffarelli rent richting de bal. Taffarelli speelt de bal door. Haydn rent richting de bal. Haydn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taffarelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kupczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Haydn rent richting de bal. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn rent richting de bal. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Arienti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:9

32e minuut.
Doeltrap. Arienti trapt de bal weg. Taffarelli geeft een lange en hoge pass. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Arienti bokst de bal weg. Daar is Fumeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Briaschi heeft problemen om de bal te vangen. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:10

35e minuut.
Doeltrap. Arienti trapt de bal weg van het doel. Zajkin kopt de bal weg. Haydn is nu in balbezit. Haydn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zajkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkin passt de bal zonder na te denken. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Kupczyk de bal. Albiani verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk is nu in balbezit. Fumeo is nu in balbezit. Fumeo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Zajkin rent richting de bal. Zajkin geeft een lange en hoge pass. Fumeo is nu in balbezit. Fumeo schiet op doel. Arienti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:11

42e minuut.
Fumeo kan de bal niet met de borst controleren. Briaschi rent richting de bal. Met opzet legt Fumeo zijn tegenspeler op de grond. Fumeo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Zajkin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morsut de bal. Morsut geeft een hoge lob. Fumeo is nu in balbezit. Fumeo met een sublieme pass. Arienti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haydn is nu in balbezit. Haydn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vampiri Del Nord Italia 78%, Athletic Templari 22%.
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:11

46e minuut.
Inworp. Taffarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morsut geeft een hoge lob. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Zajkin probeert naar een medespeler te passen. Tarsitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Talevski geeft een lange en hoge pass. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Arienti bokst de bal weg. Haydn is nu in balbezit. Haydn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:12

50e minuut.
Daar is Monforte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk passt de bal in één keer door. Fumeo is nu in balbezit. Fumeo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Tolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumeo rent richting de bal. Taffarelli probeert naar een medespeler te passen. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Arienti trapt de bal weg. Zajkin kopt de bal weg. Kupczyk is nu in balbezit. Fumeo rent richting de bal. Fumeo schiet op doel. Arienti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haydn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:13

54e minuut.
Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli probeert naar een medespeler te passen. Fumeo rent richting de bal. Fumeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:14

55e minuut.
Petrioli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monforte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumeo is nu in balbezit. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Haydn de bal. Taffarelli rent richting de bal. Taffarelli met een sublieme pass. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kupczyk rent richting de bal. Haydn is nu in balbezit. Kupczyk rent richting de bal. Fumeo rent richting de bal. Fumeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:15

59e minuut.
Kupczyk passt de bal met de wreef. Haydn is nu in balbezit. Taffarelli speelt de bal door. Fumeo rent richting de bal. Fumeo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cataldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkin verovert de bal door een tackle van achteren. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli geeft de bal voor. Kupczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Arienti trapt de bal weg van het doel. Taffarelli kopt de bal weg. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. Arienti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:16

64e minuut.
Briaschi rent richting de bal. Haydn onderschept slim de pass. Fumeo rent richting de bal. Fumeo schiet op doel. Arienti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:17

65e minuut.
Haydn met een sublieme pass. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk speelt de bal door. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumeo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Talevski onderschept slim de pass. Talevski probeert naar een medespeler te passen. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn schiet op doel. Fumeo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Briaschi heeft problemen om de bal te vangen. Taffarelli rent richting de bal. Taffarelli passt de bal met de wreef. Fumeo rent richting de bal. Fumeo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:18

71e minuut.
Haydn rent richting de bal. Haydn probeert naar een medespeler te passen. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumeo draait met de bal, schiet en ... Arienti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fumeo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fumeo passt de bal in één keer door. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:19

76e minuut.
Zajkin probeert naar een medespeler te passen. Haydn is nu in balbezit. Haydn passt de bal met de wreef. Kupczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Arienti bokst de bal weg.

78e minuut.
Doeltrap. Tolu met een harde bal richting middenveld. Taffarelli kopt de bal weg. Daar is Fumeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumeo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zajkin rent richting de bal. Zajkin geeft een hoge lob. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumeo schiet op doel. Arienti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:20

87e minuut.
Peruzzini probeert de bal met de borst te controleren. Taffarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Taffarelli passt de bal zonder na te denken. Fumeo rent richting de bal. Fumeo schiet op doel. Arienti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:21

88e minuut.
Monforte met een sublieme pass. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumeo is nu in balbezit. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolu geeft een lange en hoge pass. Morsut rent richting de bal. Morsut geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vampiri Del Nord Italia 87%, Athletic Templari 13%.
Vampiri Del Nord Italia - Athletic Templari 0:21