Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cirnattonia Real Pisciotta
Normal Tactiek 4med2tre2
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 33.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza is nu in balbezit. Stanić verovert de bal door een tackle van achteren. Stanić draait met de bal, schiet en ... Ghizzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Coporan passt de bal met de wreef. Stanić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vaccarezza ... Strafschop! Stanić raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghizzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stanić heeft problemen om de bal te vangen. Stanić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Vaccarezza kopt de bal weg. Said Pullicino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penxten rent richting de bal. Penxten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sironi is nu in balbezit. Stanić is nu in balbezit. Met opzet legt Muzzi zijn tegenspeler op de grond. Muzzi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Stanić met een sublieme pass. Penxten is nu in balbezit. Senatore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Senatore krijgt een gele kaart. Penxten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coporan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Penxten met een sublieme pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan passt de bal in één keer door. Stanić rent richting de bal. Stanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cirnattonia - Real Pisciotta 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cirnattonia 68%, Real Pisciotta 32%.
Cirnattonia - Real Pisciotta 0:1

54e minuut.
Gómez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Moreno geeft een lange en hoge pass. Vaccarezza rent richting de bal. Stanić onderschept slim de pass. Stanić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Said Pullicino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coporan rent richting de bal. Coporan passt de bal zonder na te denken. Penxten rent richting de bal. Penxten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ghizzo trapt de bal weg van het doel. Said Pullicino rent richting de bal. Said Pullicino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Fuatoğlu onderschept slim de pass. Fuatoğlu speelt de bal door. Hufajko geeft de bal voor. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bondavalli met de inworp. Daar is Senatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penxten bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan is nu in balbezit. Coporan geeft de bal voor. Paal!

70e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Penxten rent richting de bal. Coporan probeert naar een medespeler te passen. Stanić is nu in balbezit. Stanić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Said Pullicino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghizzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Penxten is nu in balbezit. Penxten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cirnattonia - Real Pisciotta 0:2

72e minuut.
Coporan passt de bal zonder na te denken. Said Pullicino probeert naar een medespeler te passen. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gómez Moreno passt de bal in één keer door. Said Pullicino is nu in balbezit. Said Pullicino probeert naar een medespeler te passen. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cirnattonia - Real Pisciotta 0:3

79e minuut.
Dezza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Said Pullicino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Said Pullicino speelt de bal door. Stanić rent richting de bal. Stanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bondavalli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuatoğlu met een snelle inworp. Coporan rent richting de bal. Coporan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cirnattonia 83%, Real Pisciotta 17%.
Cirnattonia - Real Pisciotta 0:3