Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joky Dazzarder Mimalino
424 Tactiek 3alto
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 48.9
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Eckstein is nu in balbezit. Eckstein passt de bal zonder na te denken. Daar is Boccaletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ferrari onderschept slim de pass. Ferrari geeft een lange en hoge pass. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzul rent richting de bal. Pizzul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kowalczyk geeft een lange en hoge pass. Georget is nu in balbezit. Boschet rent richting de bal. de la Chica verovert de bal door een tackle van achteren. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:1

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nadi trapt de bal weg van het doel. Eckstein kopt de bal weg. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:2

12e minuut.
Kowalczyk draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Nadi met een harde bal richting middenveld. de la Chica controleert de bal met de borst. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk passt de bal in één keer door. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Georget probeert naar een medespeler te passen. Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk passt de bal in één keer door. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Buleto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georget is nu in balbezit. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Nadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:3

20e minuut.
Kowalczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seaman kan de bal niet met de borst controleren. Seaman geeft een hoge lob. Georget maakt een snoekduik en kopt de bal. Nadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:4

24e minuut.
Seaman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kowalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalczyk passt de bal in één keer door. de la Chica rent richting de bal. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Eckstein passt de bal zonder na te denken. Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk passt de bal zonder na te denken. Georget is nu in balbezit. Georget schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:5

28e minuut.
Buleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleto passt de bal met de wreef. de la Chica is nu in balbezit. Georget rent richting de bal. Georget draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:6

36e minuut.
Boccaletto met een sublieme pass. Scippa rent richting de bal. Eckstein speelt de bal door. de la Chica rent richting de bal. de la Chica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Seaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seaman met een sublieme pass. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boschet de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bukraba onderschept slim de pass. Bukraba speelt de bal door. Georget met een sublieme pass. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:7

42e minuut.
Pizzul probeert naar een medespeler te passen. Bonasera heeft problemen om de bal te vangen. de la Chica onderschept slim de pass. Georget is nu in balbezit. Georget haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Boccaletto heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joky Dazzarder 86%, Mimalino 14%.
Joky Dazzarder - Mimalino 0:7

52e minuut.
Seaman geeft een lange en hoge pass. de la Chica is nu in balbezit. Boccaletto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de la Chica raakt geblesseerd tijdens het duel. Georget legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:8

56e minuut.
Georget is nu in balbezit. Georget passt de bal in één keer door. de la Chica rent richting de bal. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Nadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:9

61e minuut.
Eckstein met de inworp. Georget rent richting de bal. Georget passt de bal zonder na te denken. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is de la Chica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Nadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:10

66e minuut.
Eckstein met een sublieme pass. de la Chica is nu in balbezit. Georget rent richting de bal. de la Chica rent richting de bal. de la Chica draait met de bal, schiet en ... Nadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:11

73e minuut.
Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk passt de bal zonder na te denken. Georget controleert de bal met de borst. Georget schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:12

76e minuut.
Georget passt de bal in één keer door. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk passt de bal in één keer door. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nadi met een sublieme pass. Eckstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckstein speelt de bal door. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:13

84e minuut.
Klungelig pakt Seaman de bal. Seaman geeft de bal voor. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget schiet op doel. Buleto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Joky Dazzarder - Mimalino 0:14

85e minuut.
Daar is Bonasera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georget is nu in balbezit. Klungelig pakt Georget de bal. Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joky Dazzarder 77%, Mimalino 23%.
Joky Dazzarder - Mimalino 0:14